Το Πολικό Εξπρές μεταγλωτισμένο

MV5BZTFlOTBkMGUtNWUwNy00OWEwLWJmNjctNWIyZDA4NjNmOWFlXkEyXkFqcGdeQXVyNjkxOTM4ODY@. V1 UY209 CR00140209 AL

Την ημέρα των Χριστουγέννων, ένα μαγικό τρένο σταματάει έξω από το σπίτι ενός μικρού παιδιού που έχει τις αμφιβολίες του για την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη. Το αγόρι επιβιβάζεται στο μαγικό Πολικό Εξπρές και ταξιδεύει την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τη χώρα του ήρωα όλων των παιδιών. Η επιβίβαση του θα αλλάξει για πάντα τα πιστεύω του… Χριστουγεννιάτικη ιστορία, και ένα εξαιρετικά φροντισμένο κινούμενο σχέδιο, σκηνοθετημένο από τον Robert Zemeckis. Πιστή εικονογράφηση ενός παιδικού βιβλίου του Κρις Βαν Όλσμπεργκ με χρησιμοποίηση αληθινών ηθοποιών, όπως ο Τομ Χανκς, που στη συνέχεια υπέστησαν ψηφιακή επεξεργασία. Αυθεντικός τίτλος: The Polar Express Είδος: Κινούμενα Σχέδια Σκηνοθέτες: Robert Zemeckis Ηθοποιοί: Tom Hanks, Chris Coppola, Michael Jeter, Josh Hutcherson, Jimmy Bennett, Περισσότεροι Διάρκεια: 100′ Έτος προβολής: 2004

Δείτε την ταινία πατώντας στην παρακάτω εικόνα

τίτλο 46

 

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά δημιουργού4.0.

Σχετικά με ΤΣΑΟΥΣΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ

Γεια σας,Ονομάζομαι Τσαουσίδου Μαίρη.  Υπηρετώ εδώ και 29 έτη  ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11) στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Ανατολικής Θεσσαλονίκης.  Ευελπιστώ να δημιουργήσω αλλαγές στον εαυτό μου και στη συνέχεια και στο περιβάλλον μου για το κοινό καλό, μέσα από το θετικό μετασχηματισμό στις σύγχρονες κοινωνίες, ειδικά σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε όλοι μας πλανητικά.

Είμαι παντρεμένη και έχω δυο παιδιά και ένα σκύλο και 2  γάτους!!!!! Μου αρέσει το θέατρο, τα ταξίδια, η κωπηλασία και το διάβασμα.
Αγαπώ πολύ τα παιδιά και εύχομαι να έχουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων! Καλή αρχή σε όλους!

Αγαπημένο ρητό: «Το να ξεστομίζεις μια λέξη είναι σαν να χτυπάς μια νότα στο πληκτρολόγιο της φαντασίας.
Για όσα δεν μπορείς να μιλήσεις πρέπει να σωπαίνεις.»
Ludwig Wittgenstein


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Εργαστήρια δεξιοτήτων, Θεματική 3 :ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩ, Κινηματογραφική παιδεία, Μαθητές - εκπαιδευτικό υλικό, Συμπερίληψη: Αλληλοσεβασμός- διαφορετικότητα, Χριστούγεννα, Ψηφιακή βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.