Φόρμα Υπολογισμού Προϋπηρεσίας Μονίμων

εικόνα θηασδπφθυηε9πγωβσδγ

calculator 3

Βοηθητική Φόρμα Υπολογισμού Προϋπηρεσίας Μόνιμων Εκπαιδευτικών

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα:

υπολογισμός προυπηρεσίας 1

Για Υπολογισμό της  Προϋπηρεσίας
σε ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Δοκιμάστε την εφαρμογή του κ Παρούτσα

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα:

υπολογισμός προυπηρεσίας 2

Υπολογισμός μορίων για εκπαιδευτικούς ΕΑΕ – ΕΕΠ – ΕΒΠ

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα:

εικόνα θηασδπφθυηε9πγωβσδγ 1

Από πότε υπολογίζεται η προϋπηρεσία νεοδιόριστου και η έναρξη μισθοδοσίας

Από πότε υπολογίζεται η προϋπηρεσία νεοδιόριστου και η έναρξη μισθοδοσίας , σύμφωνα με διευκρινιστικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Από πότε υπολογίζεται η προϋπηρεσία νεοδιόριστου και η έναρξη μισθοδοσίας Με αφορμή ερωτήματα σχετικά με την ορκωμοσία και την ανάληψη υπηρεσίας των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) – Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων απέστειλε έγγραφο με διευκρινίσεις στις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας και ΠΔΕ της χώρας, όπου μεταξύ άλλων, υπενθυμίζεται από πότε αρχίζει η αξίωση του νεοδιόριστου εκπαιδευτικού για το μισθό και ποια είναι η αφετηρία υπολογισμού του χρόνου υπηρεσίας, δηλ. της προϋπηρεσίας.

Σύμφωνα με το έγγραφο σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 41 του ν.3528/2007 (26 Α’) (περί αξίωσης μισθού) και της παρ.3 του άρθρου 19 του ίδιου νόμου (περί ανάληψης υπηρεσίας). Από πότε υπολογίζεται η προϋπηρεσία νεοδιόριστου και η έναρξη μισθοδοσίας.

Ειδικότερα στα εν λόγω άρθρα ορίζεται αντίστοιχα ότι:
«3. Η αξίωση του υπαλλήλου για το μισθό αρχίζει από την ανάληψη υπηρεσίας» και «3. Αφετηρία υπολογισμού του χρόνου υπηρεσίας των υπαλλήλων αποτελεί η χρονολογία δημοσίευσης στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως της πράξης διορισμού, με την προϋπόθεση ότι η ανάληψη υπηρεσίας γίνεται μέσα σε ένα (1) μήνα από την κοινοποίηση της πράξης διορισμού, αλλιώς η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας».
Δείτε ολόκληρο το έγγραφο με τις διευκρινίσεις σχετικά με την ορκωμοσία και την ανάληψη υπηρεσίας των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών ΕΔΩ

Πηγή: www.especial.gr

 

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά δημιουργού4.0.

Σχετικά με ΤΣΑΟΥΣΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ

Γεια σας,Ονομάζομαι Τσαουσίδου Μαίρη.  Υπηρετώ εδώ και 29 έτη  ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11) στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Ανατολικής Θεσσαλονίκης.  Ευελπιστώ να δημιουργήσω αλλαγές στον εαυτό μου και στη συνέχεια και στο περιβάλλον μου για το κοινό καλό, μέσα από το θετικό μετασχηματισμό στις σύγχρονες κοινωνίες, ειδικά σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε όλοι μας πλανητικά.

Είμαι παντρεμένη και έχω δυο παιδιά και ένα σκύλο και 2  γάτους!!!!! Μου αρέσει το θέατρο, τα ταξίδια, η κωπηλασία και το διάβασμα.
Αγαπώ πολύ τα παιδιά και εύχομαι να έχουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων! Καλή αρχή σε όλους!

Αγαπημένο ρητό: «Το να ξεστομίζεις μια λέξη είναι σαν να χτυπάς μια νότα στο πληκτρολόγιο της φαντασίας.
Για όσα δεν μπορείς να μιλήσεις πρέπει να σωπαίνεις.»
Ludwig Wittgenstein


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: ψηφιακές εφαρμογές. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.