Η Χριστουγεννιάτικη ευχή της Άντζελα-Angela’s Christmas Wish

λήψης 6

Η “Χριστουγεννιάτικη Ευχή της Άντζελα” είναι η τρυφερή ιστορία ενός αποφασισμένου κοριτσιού που έχει βάλει πείσμα να ενώσει ξανά την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα. Βασισμένη στους χαρακτήρες του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Φρανκ ΜακΚόρτ, είναι μια γλυκιά και αστεία ιστορία για τη σημασία της οικογένειας και της συντροφικότητας.

Δείτε την ταινία πατώντας εδώ

ή στην παρακάτω εικόνα

AAAABWVrw4vaPtRGjAe6TIiI3VFzQ NmWmXGFh3t4K9FuoFRRV4PbpSV7u4B0gQoD38Zn9B4HnhR0WJy2ynOcs3hhFWnO8quvO3wAqFrqfmqiAzXgAOweWmwBIxgj5NNZB1AM1768Q 1

ΓλώσσαEnglish
Σκηνοθέτης: Damien O’Connor
Ηθοποιοί: Oscar Butler, Moe Dunford, Shona Hamill, Jared Harris, Pat Kinevane, Lola Metcalfe, Janet Moran, Brendan Mullins, Ruth Negga, James Nolan, Lucy O’Connell, Anya O’Connor, Don Wycherley
Είδος ταινίας: Ταινίες του 2020 / Οικογενειακές / Κινούμενα Σχέδια / Περιπέτεια
Παραγωγή ταινίας: 2020
Διάρκεια: 47′

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά δημιουργού4.0.

Σχετικά με ΤΣΑΟΥΣΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ

Γεια σας,Ονομάζομαι Τσαουσίδου Μαίρη.  Υπηρετώ εδώ και 29 έτη  ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11) στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Ανατολικής Θεσσαλονίκης.  Ευελπιστώ να δημιουργήσω αλλαγές στον εαυτό μου και στη συνέχεια και στο περιβάλλον μου για το κοινό καλό, μέσα από το θετικό μετασχηματισμό στις σύγχρονες κοινωνίες, ειδικά σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε όλοι μας πλανητικά.

Είμαι παντρεμένη και έχω δυο παιδιά και ένα σκύλο και 2  γάτους!!!!! Μου αρέσει το θέατρο, τα ταξίδια, η κωπηλασία και το διάβασμα.
Αγαπώ πολύ τα παιδιά και εύχομαι να έχουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων! Καλή αρχή σε όλους!

Αγαπημένο ρητό: «Το να ξεστομίζεις μια λέξη είναι σαν να χτυπάς μια νότα στο πληκτρολόγιο της φαντασίας.
Για όσα δεν μπορείς να μιλήσεις πρέπει να σωπαίνεις.»
Ludwig Wittgenstein


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Εργαστήρια δεξιοτήτων, Θεματική 1 :ΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ – ΕΥ ΖΗΝ, Θεματική 3 :ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩ, Κινηματογραφική παιδεία, Μαθητές - εκπαιδευτικό υλικό, Συμπερίληψη: Αλληλοσεβασμός- διαφορετικότητα, Χριστούγεννα, Ψηφιακή βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη, Ψυχική και Συναισθηματική Υγεία – Πρόληψη. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.