Αρχική » 2024 » Ιούνιος

Αρχείο μηνός Ιούνιος 2024

Εικονική Μαθητική Επιχείρηση “Doric Soap”

DoricSoap
Erasmus

Translate

H ώρα

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΣΕ ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ.

Σας ενημερώνουμε ότι:

Από τις 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και τις 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr
ή μέσω της διαδικτυακής πύλης: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Για κάθε διευκρίνιση απευθυνθείτε στο σχολείο σας.

Αναλυτικά η εγκύκλιος:Λήψη αρχείου

ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 2023-2024Λήψη αρχείου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Θεμάτων, με τίτλο ” Τέχνη και Πολιτισμός” ποου πραγματοποίησε το σχολέιο μας, την φετινή σχολική χρονιά.

Υπεύθυνες Εκπαιδευτικοί: 1. Ασημακοπούλου Αντωνία , ΠΕ 02 ( Συντονίστρια) , 2. Κουτσιούκου Παναγιώτα, ΠΕ02 και 3. Σαλτάρη Γεωργία, ΠΕ86, ( παιδαγωγική ομάδα).

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ:

 ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΞΕΝΑΓΗΣΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
ΓΕΡΑΚΙ

ΑΤΕΛΙΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

ΜΑΝΟΥΣΑΚΕΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΙΚΟΥ/ΑΣΤΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΦΑΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΞΕΝΑΓΗΣΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ-ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ -ΑΘΗΝΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΘΟΛΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ – ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ-Λήψη αρχείου

 1. Αξιολόγηση του προγράμματος:

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με βάση τον προτεινόμενο σχεδιασμό.

Όλα τα εκθέματα έδειξαν την ευαισθητοποίηση των μαθητών, αλλά και των εκπαιδευτικών πάνω στο αντικείμενο για το οποίο ήταν υπεύθυνοι, καθώς και το σπουδαίο έργο που παράχθηκε. Όλοι κατάφεραν να αποσπάσουν θετικά σχόλια από τους υπόλοιπους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Σε ανοιχτές προφορικές ερωτήσεις οι μαθητής είχαν τη δυνατότητα να διατυπώσουν αβίαστα την άποψή τους τόσο για τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν όσο και για το τι θα μπορούσε να προτείνουν για τους συμμαθητές τους που στο μέλλον θα ασχοληθούν με το ίδιο πρόγραμμα.

Η επιμέλεια των απαντήσεων στις ανοιχτές ερωτήσεις  κινήθηκε στους εξής θεματικούς άξονες. 1. Ικανοποίηση κατά την εφαρμογή του εκπαιδευτικού σεναρίου. 2. Ομαδική / Συμμετοχική διαδικασία. 3. Πρωτότυπος τρόπος προσέγγισης στη σύνδεση του μαθήματος με τον πολιτισμό. 4. Προτροπή για περισσότερες και μεγαλύτερες δραστηριότητες.
Οι μαθητές υποστήριξαν ότι το ενδιαφέρον τους ενισχύθηκε από την ανάληψη ρόλων σε ομάδες επιλύοντας τις απορίες τους μέσα από συζήτηση και συνεργασία.

Η ανάλυση των απαντήσεων των παιδιών, χωρίς αμφιβολία, κατέγραψε ένα σημαντικό βαθμό ικανοποίησης, ευχαρίστησης κι ενδιαφέροντος από την εφαρμογή του προγράμματος. «Μου άρεσε γιατί κάναμε κάτι διαφορετικό και δουλέψαμε ομαδικά».

Εκδήλωση Παρουσίασης Προγραμμάτων

Blue Light And Black Modern Travel Agent Flyer 20240625 152512 0000 1

Σας προσκαλούμε στην Εκδήλωση Προγραμμάτων και Δραστηριοτήτων του Σχολείου μας, καθώς και του Προγράμματος Erasmus+ που ολοκλήρωσε στις 29/2/2024.

Την Τετάρτη 26 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 9.00 μμ στο προαύλιο του Πουλημενακειου Γυμνασίου & Λυκείου Γερακίου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Π.Μ.Δ. για
εισαγωγή σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.), θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 19 Ιουνίου,
για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν
μετά από την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, να προχωρήσουν αρχικά στην επεξεργασία και τελικά στην
οριστική υποβολή του Μ.Δ., κατόπιν νεότερης εγκυκλίου.
Συνεπώς, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους, για να αποκτήσουν προσωπικό
κωδικό ασφαλείας (password), από την Τετάρτη 19 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ:

Μηχανογραφικό δελτίο μπορούν να υποβάλλουν οι απόφοιτοι του 2024 ( είτε έδωσαν Πανελλήνιες, είτε δεν έδωσαν, οπότε μπορούν να υποβάλλουν Παράλληλο Μηχανογραφικό για ΣΑΕΚ) και όσοι έδωσαν Πανελλήνιες Εξετάσεις το 2022 ή το 2023, και επιθυμούν να εισαχθούν με το 10%.

Αναλυτικά το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας εδώ.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ-ΛΥΚΕΙΩΝ Δ.ΕΥΡΩΤΑ

Το σχολείο μας θα συμμετάσχει στην εκδήλωση παρουσίασης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ευρώτα, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, στις 09:00 μ.μ. στην Πλατεία Βλαχιώτη, που διοργανώνει ο Δήμος Ευρώτα.

Καλείστε να παρευρεθείτε μαζί μας.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του ΓΕΛ Γερακίου.

βλαχιωτη

 

Απολυτήρια

αρχείο λήψης

Ενημερώνουμε ότι τα απολυτήρια σχολικού έτους 2023 – 2024 έχουν εκδοθεί, και οι απόφοιτοι ή οι κηδεμόνες τους μπορούν να έρθουν να τα παραλάβουν από το σχολείο, καθημερινά, εργάσιμες ώρες, ως τις 28 Ιουνίου.

Εκ της Διεύθυνσης.

 

Επισημαίνεται ότι

Ψηφιακό απολυτήριο Γυμνασίου / Λυκείου

Μπορείτε να εκδώσετε απόσπασμα απολυτηρίου για εσάς ή τα παιδιά σας, αρκεί η αποφοίτηση να έχει γίνει:

 • κατά το σχολικό έτος 2016 – 2017 και μετά
 • από δημόσιο / ιδιωτικό γυμνάσιο ή από δημόσιο / ιδιωτικό γενικό ή επαγγελματικό Λύκειο ή Εργαστηρίο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.).

Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.

Το απόσπασμα που θα εκδώσετε έχει μοναδικό κωδικό επαλήθευσης και προηγμένη ηλεκτρονική σφραγίδα και μπορείτε:

Πλατφόρμα για ενημέρωση μέσω SMS σχετικά με τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για ενημέρωση μέσω SMS σχετικά με τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, είναι ξανά διαθέσιμη η πλατφόρμα smsresults.minedu.gov.gr. Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, όλοι οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου. Με τον τρόπο αυτό, θα ενημερωθούν και με γραπτό μήνυμα (SMS) για: τις βαθμολογίες στο σύνολο των μαθημάτων που εξετάστηκαν και τη σχολή/τμήμα εισαγωγής τους. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Τρίτη 25 Ιουνίου. Η είσοδος στην υπηρεσία πραγματοποιείται με τα στοιχεία συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Συγκεκριμένα, απαιτείται ο οκταψήφιος Κωδικός Υποψηφίου και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, καθώς επίσης και το κινητό τηλέφωνο του υποψηφίου. Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού τους ή να τον τροποποιήσουν. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται η εισαγωγή μοναδικού κωδικού (One Time Password) που θα αποσταλεί στο κινητό που δηλώθηκε κατά την εγγραφή στην υπηρεσία. Η υπηρεσία αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το 2021 από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ ΑΕ (GRNET), Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική́ Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης. Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία λειτουργεί συμπληρωματικά με τα γνωστά από τα προηγούμενα χρόνια μέσα ενημέρωσης. Όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα τους από την online εφαρμογή του ΥΠΑΙΘΑ στη διεύθυνση: https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά και μέσω των καταλόγων που θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ (ΕΠΑΣ)

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ – Αμειβόμενη και ασφαλισμένη μαθητεία σε 37 ειδικότητες αιχμής

 

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου  και ώρα 17:00, ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ, για το σχολικό έτος 2024-25, σε 37 ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας.

 

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι είναι 15-29 ετών (γεννήθηκαν τα έτη 1995-2009) και είναι κάτοχοι τουλάχιστον Απολυτηρίου Γυμνασίου. Η αμοιβή των μαθητών ανέρχεται σε 118,64 ευρώ ή 148,30 ευρώ την εβδομάδα (για 4 ή 5 ημέρες μαθητείας, αντίστοιχα)  για 2 έτη.

 

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέσω gov.gr με κωδικούς TAXISnet στη διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-epaggelmatike-skhole-epas-tou-oaed

 

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση  → Εγγραφή σε σχολείο → Εγγραφή σε Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ) της ΔΥΠΑ

 

Η ΔΥΠΑ εφαρμόζει από το 1952 το σύστημα της Μαθητείας, το οποίο είναι και το μοναδικό δυϊκό σύστημα στη χώρα μας που συνδυάζει τη θεωρητική και εργαστηριακή επαγγελματική εκπαίδευση στη Σχολή με το πρόγραμμα μάθησης σε εργασιακό χώρο, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας (on-the-job-training). Στόχος είναι να αποκτήσει ο εκπαιδευόμενος τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις, αλλά και επαγγελματική εμπειρία στην αγορά εργασίας.

 

Οι μαθητές των ΕΠΑΣ το πρωί πραγματοποιούν μαθητεία σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα σε θέσεις συναφείς με την ειδικότητά τους, ενώ το απόγευμα παρακολουθούν θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα στη σχολή.

 

Οι μαθητές των ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ:

 

 • Πραγματοποιούν πρόγραμμα μάθησης σε εργασιακό χώρο με αμοιβή και ασφάλιση
 • Φοιτούν σε σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και τους παρέχονται τα απαραίτητα βιβλία και βοηθήματα
 • Εκπαιδεύονται από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό
 • Λαμβάνουν επίδομα στέγασης που ανέρχεται στα 240 ευρώ μηνιαίως, καθώς και σίτισης που ανέρχεται στα 9 ευρώ ημερησίως, με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
 • Δικαιούνται σπουδαστική άδεια μέχρι 30 ημέρες με αποδοχές
 • Δικαιούνται αναβολή στράτευσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φέτος στην ΕΠΑ.Σ  Σπάρτης (Παρόρι Σπάρτης, τηλ. 2731082270) θα λειτουργήσουν οι εξής ειδικότητες:

 

 

 • Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής
 • Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
 • Τεχνίτης Θερμικών & Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
 • Τεχνίτης Υποστήριξης Συστημάτων Η/Υ
 • Τεχνίτης Ψυκτικών & Κλιματιστικών Έργων
 • Υπάλληλος Διοικητικών  &  Οικονομικών Υπηρεσιών
 • Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων – Αρχιτεκτονικής Τοπίου

 

 

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.dypa.gov.gr/mathitia

 

 

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Το Σεπτέμβριο εκάστου σχολικού έτους διενεργούνται επαναληπτικές εξετάσεις για την
εισαγωγή σε Σχολές ή Τμήματα ή εισαγωγικές κατευθύνσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες
έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν οι υποψήφιοι Γενικού (ημερήσιου ή εσπερινού) και Επαγγελματικού
(ημερήσιου ή εσπερινού) Λυκείου, οι οποίοι, είτε εξαιτίας σοβαρού λόγου υγείας, είτε λόγω ψυχικής
οδύνης συνεπεία θανάτου συγγενούς α΄ βαθμού εξ αίματος σε ευθεία γραμμή ή β΄ βαθμού εξ αίματος
σε πλάγια γραμμή, ο οποίος επήλθε εντός του μήνα που προηγείται του μήνα έναρξης των εξετάσεων
και μέχρι τη λήξη αυτών, δεν έλαβαν μέρος ή διέκοψαν την εξέτασή τους σε ένα ή περισσότερα
μαθήματα κατά τη διάρκεια της τακτικής εξεταστικής περιόδου.
Οι υποψήφιοι, που πάσχουν από κάταγμα ή άλλη προσωρινή βλάβη των άνω άκρων που καθιστά
αδύνατη τη χρήση τους για γραφή κατά τη διάρκεια της τακτικής περιόδου των πανελλαδικών
εξετάσεων, εξετάζονται γραπτά στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις στο σύνολο των μαθημάτων
που έχουν δηλώσει στην Αίτηση-Δήλωση.
Στις επαναληπτικές εξετάσεις οι υποψήφιοι εξετάζονται υποχρεωτικά στο σύνολο των
μαθημάτων στα οποία έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή με την αίτηση-δήλωση που υπέβαλαν σύμφωνα
με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο (Ομάδας Προσανατολισμού, Γενικής Παιδείας, Ειδικά Μαθήματα,
Μουσικά Μαθήματα (Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία, Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία),
Μαθήματα Ειδικότητας, πρακτικές δοκιμασίες) και όχι μόνο σε όποιο απουσίασαν. Με την υποβολή της
δήλωσης συμμετοχής στις επαναληπτικές εξετάσεις, η συμμετοχή του υποψηφίου στις εξετάσεις της
τακτικής εξεταστικής περιόδου ακυρώνεται, όπως και η βαθμολογία και η επίδοσή του σε μαθήματα και
πρακτικές δοκιμασίες, στα οποία έχει ήδη εξεταστεί, και ο υποψήφιος λογίζεται ως μη εξετασθείς.

Περισσότερα στοιχεία, στο έγγραφο:Λήψη αρχείου

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ Ι.Μ. ΜΟΝ/ΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ

Σας ενημερώνουμε για την Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 στις 7.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό
Οσίου Νίκωνος Σπάρτης.
Ομιλητής: π. Ευάγγελος Παπανικολάου Ιατρός ,
Ιεραπόστολος, Θεολόγος.
Θέμα: «Βία φύσεως διηνεκής κατά της βίας της φύσεως (βία
ενδοοικογενειακή, ενδοσχολική).
Διαδικτυακή παρακολούθηση στο immspartis.gr
σχολη γονεων 5

ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

“Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 και ώρα 11:00, όσοι μαθητές/μαθήτριες εξετάζονται στο ειδικό μάθημα

της Αγγλικής γλώσσας, θα πρέπει να βρίσκονται στο 2ο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Σπάρτης, επί της

οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1 στην Σπάρτη. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους

οπωσδήποτε το δελτίου εξεταζομένου πανελλαδικών εξετάσεων και να μην έχουν το κινητό τους

τηλέφωνο ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορεί να δολιεύσει τις εξετάσεις.”

Επικοινωνία

Δ/ΝΣΗ: ΓΕΡΑΚΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Τ.Κ: 23051
ΤΗΛ: 2731071221
FAX: 2731071221
EMAIL: mail@lyk-gerak.lak.sch.gr 
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: https://blogs.sch.gr/lykgerak

Ο καιρός στο Γεράκι

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση