Αρχική » 2021 » Ιούλιος

Αρχείο μηνός Ιούλιος 2021

Εικονική Μαθητική Επιχείρηση “Doric Soap”

DoricSoap
Erasmus

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 2021. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ,

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι:

Aπό τη Δευτέρα 19-7-2021 μέχρι και την Τετάρτη 28-7-2021 και ώρα 24:00, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο (ΜΔ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) που έχουν ήδη αποκτήσει ή που θα αποκτήσουν αυτές τις ημέρες. Αρχικά θα μπορούν να μελετήσουν και να επεξεργαστούν το ΜΔ και να κάνουν προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση) και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην τελική οριστικοποίηση του μηχανογραφικού τους δελτίου (Οριστικοποίηση).

Επίσης, ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλουν μηχανογραφικό δελτίο για πρόσβαση σε Δημόσια ΙΕΚ. Επιλογή Μηχανογραφικού στην ακόλουθη σελίδα:  https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/   

Η λίστα με όλα τα ΙΕΚ στον επόμενο σύνδεσμο: ( επιλέξτε ΙΕΚ ανά περιοχή για να δείτε τις προσφερόμενες ειδικότητες)

Όλα τα Δημόσια ΙΕΚ ανά περιοχή

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής ΜΔ είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευση της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το ΜΔ.

Όλα τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ ( ανεξάρτητα από τις ημέρες λειτουργίας λόγω εφημεριών), θα είναι ανοικτά, τις εξής ημερομηνίες: Τετάρτη 21/7/2012 και Τετάρτη 28/7/2021., για την υποστήριξη και βοήθεια των μαθητών, σχετικά με την υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Αναλυτικά το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας:Λήψη αρχείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση