Μαθητική ομάδα του σχολείου μας πραγματοποίησε 5ήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Θράκη και τη Μακεδονία, στο πλαίσιο δύο προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που εκπονεί το σχολείο μας.: ” Γεράκι – Κομοτηνή. Αναζητώντας τα μεσαιωνικά τους μονοπάτια” και ” Ανοίγοντας Ορίζοντες”, από τις 18 εως τις 22 Απριλίου 2024. Το πρόγραμμα, συνοπτικά είχε ως εξής: 1η ημέρα: Πέμπτη… (συνέχεια…)
Άρθρα για 9, Μάιος 2024
Η ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
Συντάκτης: ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ | Κάτω από: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΚΔΡΟΜΕΣΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ
Συντάκτης: ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ | Κάτω από: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΚΔΡΟΜΕΣΠρωινό περίπατο πραγματοποίησαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοι του σχολείου μας στο κάστρο Γερακίου σήμερα! Το κάστρο χτίστηκε το 1209 από τους Φράγκους και τον βαρόνο Γκυ Ντε Νιβελε, στην έδρα της Βαρονίας του Γερακίου, του πριγκιπατου της Αχαΐας. Το 1259, μετά την μάχη της Πελαγονίας, μαζί με τα κάστρα του Μυστρα, της Μονεμβασιάς και… (συνέχεια…)
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Συντάκτης: ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ | Κάτω από: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΚΔΡΟΜΕΣΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ. ΓΕΡΑΚΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΕΡΟΝΘΡΑΙ Δείτε στο video.sch.gr Δημιουργός: lykgerak, στις: 28-05-2024, διάρκεια: 00:12:06 Το βίντεο με το οποίο συμμετείχαν, το Πουλημενάκειο Γυμνάσιο και Λύκειο Γερακίου, στο 1ο Περιβαλλοντικό, μαθητικό, εκπαιδευτικό συνέδριο, στο Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης. από τις 4-7 Απριλίου 2024. Στο βίντεο παρουσιάζεται η… (συνέχεια…)







