Ευχαριστήριο του Σχολικού Συμβούλου στους καθηγητές μαθηματικών της Ρόδου που παραβρέθηκαν στις εκπαιδευτικές συναντήσεις

Πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική συνάντηση των καθηγητών μαθηματικών των Λυκείων της Ρόδου στο 5ο Γυμνάσιο Ρόδου στις 9/5/2012 και των Γυμνασίων στις 10/5/2012 με θέμα τις εξετάσεις του Μαΐου-Ιουνίου στα μαθηματικά. Στις εργασίες συμμετείχαν 35 καθηγητές από τα Λύκεια του νησιού της Ρόδου και 50 καθηγητές από τα  Γυμνάσια. Έγινε παρουσίαση υλικού από τον Σχολικό Σύμβουλο και ακολούθησε συζήτηση.

Στην συνάντηση του Γυμνασίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση για την εξέταση των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες από τον συνάδελφο μαθηματικό του 7ου Γυμνασίου Ρόδου (Τμήμα ένταξης) Βασίλη Χριστινάκη.

Ευχαριστώ δημόσια τους συναδέλφους που παραβρέθηκαν στη συνάντηση αυτή, ανάμεσα στους  οποίους και κάποιοι από απομακρυσμένα σχολεία του νησιού, όπως οφείλω και να τους συγχαρώ για το ήθος τους και το πνεύμα της συζήτησης. Έχω ξαναγράψει ότι αυτό που κυρίως μένει από τις συναντήσεις μας αυτές είναι η κουβέντα, η δημόσια τοποθέτηση, ο προβληματισμός για θέματα που συζητούμε μεταξύ μας αλλά όχι δημόσια, καθώς και τα συμπεράσματα που βγάζει ο καθένας μας από τις εμπειρίες των άλλων. Σας υπόσχομαι ότι οι συναντήσεις μας την ερχόμενη χρονιά θα είναι περισσότερες αλλά και με μεγαλύτερη θεματολογία.

Συναντήσεις τέτοιες προγραμματίζονται να γίνουν  με την  έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στα άλλα νησιά του Νομού μας (Κάρπαθος, Κως, Κάλυμνος, Λέρος και  Πάτμος) καθώς και επισκέψεις στις σχολικές μονάδες όλου του Νομού Δωδεκανήσου.

Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε στις συναντήσεις αυτές θα αναρτηθεί την Δευτέρα 14/5/2012 στο ιστολόγιο για να είναι στη διάθεση του κάθε συναδέλφου.

Καραγιάννης Γιάννης

Σχ. Σύμβουλος ΠΕ03

Ν. Δωδεκανήσου

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →