Ξανά μαζί – τάξη ΣΤ

Γεια σας παιδιά! Το τελευταίο διάστημα ζούμε δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαιτίας της πανδημίας που μαστίζει όλη την ανθρωπότητα. Προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της υγείας όλων μας. Για αυτό ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και μένουμε σπίτι για να αποτρέψουμε τη διασπορά του ιού.

Μένουμε σπίτι και απασχολούμαστε δημιουργικά! Από σήμερα θα προσπαθήσουμε να επικοινωνούμε καθημερινά αρχικά από αυτό το ιστολόγιο και αργότερα από την πλατφόρμα eclass.Για αρχή σας προτείνω μια ταινία που μπορείτε να απολαύσετε μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια σας. Πρόκειται για μια γαλλική ταινία του 2007 με τίτλο “Το παιδί και η αλεπού“. Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 30 λεπτά, οπότε φροντίστε να τη δείτε την κατάλληλη στιγμή.

Αφού δείτε την ταινία θα ήθελα να απαντήσετε στις ερωτήσεις του επισυναπτόμενου.*

Υπόθεση: Ένα δεκάχρονο κορίτσι που μένει σ’ ένα μεγάλο αγροτόσπιτο δίπλα στο δάσος γοητεύεται από μια αλεπού και αρχίζει μια συστηματική προσπάθεια να πλησιάσει το ζώο και να επικοινωνήσει μαζί του. Τελικά το καταφέρνει, αλλά ξεθαρρεύει τόσο πολύ μαζί της που ξεπερνά τα όρια.

https://blogs.sch.gr/elearning2dimalive/files/2020/03/Ερωτήσεις-για-την-ταινία.pdf

Καλή απόλαυση!

* Σημείωση: Μπορείτε να κάνετε σχόλια ή να δώσετε και τις απαντήσεις σας κάτω από αυτήν τη δημοσίευση. Γράψτε αν θέλετε μόνο το μικρό σας όνομα και την απάντησή σας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να βρούμε τους καλύτερους τρόπους να δίνετε τις απαντήσεις σας.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων