Απονομή ευρωπαϊκής ετικέτας ποιότητας

logo 1Την ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας πήρε στις 31-10-2014 το eTwinning πρόγραμμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου με τίτλο «Landmarks and Monuments».

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Απονομή ετικέτας ποιότητας

logo 1Eτικέτα ποιότητας απονεμήθηκε στο eTwinning έργο του 1ου Δημοτικού Σχολείου με τίτλο «Landmarks and Monuments».

Το έργο, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τις χώρες που συμμετέχουν

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Λήξη προγράμματος Comenius

logo 1Τον Ιούλιο έληξε το πρόγραμμα Comenius του 1ου Δημοτικού Σχολείου με τίτλο «Landmarks and Monuments».

Το πρόγραμμα, που είχε διάρκεια 2 χρόνια, έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Τα νεοκλασσικά κτίρια της Θεσσαλονίκης

Casa-BiangaΟι μαθητές/τριες της Ε1 τάξης ασχολήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος Comenius με τα νεοκλασσικά κτίρια της Θεσσαλονίκης και ετοίμασαν μια παρουσίαση.

Για να δείτε την παρουσίαση κάντε κλικ εδώ

Τα κλεμμένα μάρμαρα

ParthenonΟι μαθητές/τριες της Στ2 τάξης ασχολήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος Comenius με τον Παρθενώνα και τα μάρμαρα που κλάπηκαν από τον λόρδο Έλγιν και έκαναν μια μικρή παρουσίαση.

Για να δείτε την παρουσίαση κάντε κλικ εδώ 

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Συνάντηση με το το Δήμαρχο του Bielefeld

Συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Bielefeld της Γερμανίας κ. Pit Clausen, είχαν οι εκπαιδευτικοί του προγράμματος Comenius που συμμετείχαν στην 7η Επιμορφωτική Συνάντηση την Πέμπτη 8 Μαΐου. Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε εγκάρδια τους εκπαιδευτικούς, τους καλωσόρισε στην πόλη και τους ευχήθηκε ευχάριστη διαμονή. Στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον εορτασμό της πόλης για τα

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

6η Συνάντηση Comenius

logo 1Κάθε επιτυχία στην 6η Σύναντηση Comenius που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Bielefeld της Γερμανίας από τις 7 έως τις 11 Μαϊου, εύχεται ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτης κος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

4η Συνάντηση Comenius

Η 4η Επιμορφωτική Συνάντηση Comenius στα πλαίσια του προγράμματος «Landmarks and Monuments»,  πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 18-21 Απριλίου 2013 και οργανώθηκε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ασβεστοχωρίου.

Τα μνημεία μιλούν

Δραστηριότητα «Τα μνημεία τα μιλούν», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 με αφορμή την Ημέρα Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και την 4η επιμορφωτική συνάντηση Comenius.