ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ Ε.Δ.Ε.Α.Υ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνονται εκπαιδευτικοί και γονείς, πως στο διάστημα που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, μπορούν να επικοινωνούν με την Ψυχολόγο και την Κοινωνική Λειτουργό της Ε.Δ.Ε.Α.Υ. , κάθε Πέμπτη 9.00 π.μ.-1.00 μ.μ. Τηλέφωνο συνεννόησης.: 2310 358672.

Από τη Δ/νση του Σχολείου

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ WEBEX

Αγαπητοί/ές  μαθητές/τριες  και γονείς,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σήμερα , 1η μέρα των μαθημάτων  μέσω webex, παρουσιάστηκαν  δυσκολίες στη σύνδεση, σε πολλούς εκπαιδευτικούς, όχι μόνον του Σχολείου μας  αλλά και άλλων Σχολείων.

Ευελπιστούμε στην πορεία να ξεπεραστούν οι δυσκολίες , να λυθούν τα όποια προβλήματα, και να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τη σύγχρονη εξ’ αποστάσεως

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 16-11-2020

Κλειστά θα παραμείνουν τα Δημοτικά Σχολεία από τις 16-11-2020 και για δύο εβδομάδες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.
Τα Δημοτικά Σχολεία θα λειτουργήσουν με τον συνδυασμό της εκπαιδευτικής τηλεόρασης και της σύγχρονης εκπαίδευσης μέσω webex (Τηλεκπαίδευση).
Η εκπαιδευτική τηλεόραση ξεκινά για τα Δημοτικά, από τη Δευτέρα 16-11-2020, τις ώρες: 9.00π.μ.-12.00

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ COVID-19

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι το τμήμα ΣΤ1 του 1ου Δημοτικού Σχολείου  Ασβεστοχωρίου, θα παραμείνει κλειστό  μέχρι νεώτερης ενημέρωσης, λόγω κρούσματος του νέου  κορωνοϊού  COVID-19, που ανιχνεύθηκε σε παιδί που φοιτά στο συγκεκριμένο τμήμα .

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Καλούνται οι γονείς των μαθητών που ανήκουν  σε ομάδες αυξημένου κινδύνου του άρθρου 8 της υπό στοιχεία Δ1α/ΓΠ.οικ.55339/20-8-9-2020 (ΦΕΚ 3780 τΒ΄) ΚΥΑ των Υπουργών Ανάπτυξης, Επενδύσεων, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας, Εσωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών, να προσκομίσουν  έως την Παρασκευή 18-09-2020 στη σχολική μονάδα φοίτησης των τέκνων τους , τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που βεβαιώνουν ότι εμπίπτουν στις

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,
ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, με υγεία!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την προσέλευση των παιδιών
το πρωί 8.10 π.μ.,και την αποχώρησή τους το μεσημέρι στη 1.15 μ.μ.
Το πρωί μπορούν τα παιδιά όλων των τάξεων να μπαίνουν και από τις δύο εισόδους.
Το μεσημέρι, από την

 » Διαβάστε όλο το άρθρο