ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-Δ1,Δ2

Την Παρασκευή, 17-1-2020, οι μαθητές και μαθήτριες του Δ1 και Δ2, με τη συνοδεία των δασκάλων τους, επισκέφθηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Καλαμαριάς. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής, από τον υπεύθυνο του Προγράμματος, καθώς και να κυκλοφορήσουν  μέσα στο πάρκο, ως πεζοί, με ποδήλατα, και με μικρά αυτοκίνητα. Ελπίζουμε

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ Α.Π.Θ.-Ε΄,ΣΤ΄

Την Παρασκευή 17-1-20, οι μαθητές και μαθήτριες  της Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξης, με τη συνοδεία των δασκάλων τους και της δασκάλας  της Μουσικής, παρακολούθησαν Συναυλία από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.  Τίτλος του έργου: «Πλανήτες»

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΛΑΙΟΨΩΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Δ2

Οι μαθητές και μαθήτριες του Δ2, ζύμωσαν και έψησαν ελαιόψωμο με τη βοήθεια της δασκάλας τους, στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος, με τίτλο:»»Μαγειρεύουμε με ελαιόλαδο για μια υγιεινή, μεσογειακή διατροφή «.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Την Δευτέρα 23-12-2019, οι μαθητές και μαθήτριες όλων των τμημάτων, με τη συνοδεία των δασκάλων τους, παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Δαίδαλος και Ίκαρος» στο Ράδιο Σίτυ.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από την μαγευτική παράσταση,τις ωραίες ερμηνείες,τα υπέροχα κοστούμια!

 

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ασβεστοχωρίου, και όλοι οι εκπαιδευτικοί, εύχονται σε παιδιά και γονείς,
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος!

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης του Ασβεστοχωρίου,σήμερα Πέμπτη 19-12-2019, και ώρα 7.30 μ.μ.
Θα υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα με όμορφα, γιορτινά τραγούδια, από τις χωρωδίες:
1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ασβεστοχωρίου και
107ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019,από τις 4.00 μ.μ. έως και τις 9.00 μ.μ., στο χώρο του Σχολείου.Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει όμορφες εκπλήξεις και θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να χαρούν και να γιορτάσουν, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Ευχόμαστε

 » Διαβάστε όλο το άρθρο