24η Χορωδιακή Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων

24η  ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 στο Ασβεστοχώρι στις 28 ,29 και 30 Μαΐου 2019

Η συνάντηση, αφορά παιδικές χορωδίες  δημοτικών σχολείων και δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Στόχος της είναι η προβολή του χορωδιακού έργου των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στο τέλος της συμμετοχής της κάθε χορωδίας θα απονεμηθεί αναμνηστικό και δίπλωμα

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

1η ημέρα 21ης Χορωδιακής Συνάντησης

DSCN2239Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου η 21η Χορωδιακή Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων που διοργανώνει το σχολείο μας.  Συμμετείχαν οι χορωδίες από 4 δημοτικά σχολεία. Οι μικροί χορωδοί, μας χάρισαν πολύ όμορφες και μελωδικές στιγμές και τους ευχαριστούμε πολύ.

Οι χορωδίες που τραγούδησαν σήμερα ήταν από τα

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

21η Χορωδιακή Συνάντηση

Η 21η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ διοργανώνεται από το Δημοτικό Σχολείο Ασβεστοχωρίου τη Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 8 το βράδυ, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου του Ασβεστοχωρίου.

Η Συνάντηση, αφορά παιδικές χορωδίες των δημόσιων Δημοτικών Σχολείων και δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Πρόκειται για μια Συνάντηση στην οποία

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

6ο Φεστιβάλ Παιδικών-Νεανικών Χορωδιών

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Χορωδία των Δημοτικών Σχολείων Ασβεστοχωρίου στο 6ο Φεστιβάλ Παιδικών-Νεανικών Χορωδιών, που διοργάνωσε το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η Χορωδία μας τραγούδησε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.

Τη Μουσική Διδασκαλία – Διεύθυνση της χορωδίας έχει ο Παντελής Τερεζάκης και στο πιάνο συνόδευε η Ελεονώρα Καλαϊτσίδου.

Πολλά συγχαρητήρια

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Η Χορωδία μας πάει …Μέγαρο

Μέγαρο ΜουσικήςΗ παιδική Χορωδία των Σχολείων μας θα συμμετάσχει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στο 6ο Φεστιβάλ Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής  (αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης Μ2).

Το 6ο Φεστιβάλ Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών που θα πραγματοποιηθεί στις 17-18,

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Xριστουγεννιάτικη Συναυλία

ΣΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣΠραγματοποιήθηκε με μεγαλη επιτυχία την  Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Παιδικής Χορωδίας του Σχολείου μας.

Στη Συναυλία συμμετείχε και η Παιδική Χορωδία του ιερού ναού Αγίας Βαρβάρας υπό τη διεύθυνση της κ. Ελεονώρας

 » Διαβάστε όλο το άρθρο