Εκδηλώσεις για την 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

Την Παρασκευή 30-09-2022 στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης  Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με κοινό σύνθημα «Άθληση κάθε μέρα, Υγεία μια Ζωή» οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν στο προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου μας εντός του σχολικού ωραρίου αθλητικές δραστηριότητες. Οι αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν περιελάμβαναν κινητικά παιχνίδια,  ασκήσεις με στεφάνια, μπάλες, κώνους, πλαστικά τουβλάκια, σχοινάκι, διαδρομές με εμπόδια και οργανώθηκαν από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής  Π.Ε 11 και μητέρα μαθητή του Νηπιαγωγείου μας κα Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου.

Τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό και ενδιαφέρον στις αθλητικές δραστηριότητες αναπτύσσοντας τη κινητικότητα και προάγοντας τη σωματική και πνευματική τους υγεία και ευεξία.  Η οργάνωση όλων αυτών των κοινών αθλητικών δράσεων από όλα τα Τμήματα  του Νηπιαγωγείου είχε ως αποτέλεσμα την ανταλλαγή βέλτιστων αθλητικών πρακτικών και δραστηριοτήτων.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου για την άμεση ανταπόκριση και την όμορφη οργάνωση και υλοποίηση των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η Προϊσταμένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου