Θερινή λειτουργία του σχολείου

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Τετάρτη, 21 Ιούλιος 2021 3:24 μμ |

Βεβαιώσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Τετάρτη, 21 Ιούλιος 2021 3:23 μμ |

Οι μαθητές και οι απόφοιτοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021 μπορούν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους από το σχολείο από την Τετάρτη 4 Αυγούστου και κάθε Τετάρτη και ώρες 8:30-13:30.

Μηχανογραφικό 2021για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα ΔΙΕΚ, έτους 2021  

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Δευτέρα, 19 Ιούλιος 2021 9:49 μμ |

Από τη Δευτέρα  19-7-2021 ως και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59 οι υποψήφιοι ΓΕΛ μπορούν να επισκέπτονται, χρησιμοποιώντας  τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password), την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr και να  υποβάλλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/ και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να μελετήσουν την διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής μηχανογραφικού στην ηλ. δ/νση https://www.minedu.gov.gr/news/49544-19-07-21-ypovoli-mixanografikoy-deltiou-m-d-gia-eisagogi-stin-tritovathmia-ekpaidefsi-kai-parallilou-mixanografikoy-deltiou-p-m-d-gia-eisagogi-sta-diek-etous-2021.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://michanografiko.it.minedu.gov.gr  (επιλέγοντας  ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Τετάρτη  28-7-2021προθεσμία που είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Ημέρες λειτουργίας των Λυκείων.

Επειδή κάποιοι υποψήφιοι θα χρειαστούν υποστήριξη για τη συμπλήρωση του δελτίου τους ή ενδεχομένως χρειαστούν να χρησιμοποιήσουν τους υπολογιστές του Λυκείου για την υποβολή του δελτίου τους,  θα μπορούν να απευθύνονται στα Λύκειά τους, τα οποία θα είναι ανοιχτά την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρες 08:30-13:30.

Πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής 

Σημειώνεται ότι Το ΥΠΑΙΘ ανακοίνωσε, προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψήφιοι οι οποίοι συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 τους πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο σύνδεσμο : https://www.minedu.gov.gr/news/49538-19-07-21-ebe.

Εγκύκλιος μηχανογραφικών

Ατομικό δελτίο υγείας μαθητή

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Τετάρτη, 14 Ιούλιος 2021 10:13 πμ |

Επισυνάπτεται το ατομικό δελτίο υγείας μαθητή, το οποίο θα προσκομίσουν οι μαθητές της Α΄ Λυκείου τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη των μαθημάτων:

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ

Συγχαρητήρια

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Δευτέρα, 12 Ιούλιος 2021 6:53 μμ |

H Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου ΓΕΛ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ συγχαίρουμε από καρδιάς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για τις επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις κατά τη φετινή – ιδιαίτερη για όλους μας – σχολική χρονιά! Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες, οι κόποι των οποίων στέφθηκαν με επιτυχία!
Στα παιδιά που οι προσπάθειές τους δεν ευοδώθηκαν ή οι ίδιοι αναζήτησαν μια άλλη διέξοδο ευχόμαστε να αξιοποιήσουν άλλες ευκαιρίες που θα τους οδηγήσουν στην εκπλήρωση των ονείρων τους!
ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Επόμενη Σελίδα: »