Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού γιορτάζεται κάθε χρόνο με στόχο να αναδείξει τη σημασία της άσκησης, της υγιεινής ζωής και της συνεργασίας μέσα από τον αθλητισμό. Είναι μια ημέρα αφιερωμένη στη χαρά της συμμετοχής, την ευγενή άμιλλα και τον σεβασμό, αξίες που καλλιεργούνται μέσα από τα ομαδικά παιχνίδια και τις αθλητικές δραστηριότητες. Μαθητές και εκπαιδευτικοί συμμετέχουν σε δράσεις που προάγουν τη σωματική υγεία, την ψυχική ευεξία αλλά και την αλληλεγγύη, υπενθυμίζοντας ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο αγώνας, αλλά κυρίως τρόπος ζωής.
Μηνιαία αρχεία: Σεπτέμβριος 2025
Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών
Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning με τίτλο Fly with eTwitters και με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών,οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν συνομηλίκους τους από άλλα ευρωπαϊκά σχολεία, να συνεργαστούν δημιουργικά και να ανακαλύψουν τη σημασία της πολυγλωσσίας και της πολιτισμικής ποικιλίας !
Little steps for a Green Future – eTwinning project


Το τμήμα 1 του σχολείου μας, συμμετέχει αυτή τη χρονιά σε ένα τρίμηνο πρόγραμμα eTwinning με τίτλο:
Little steps for a Green Future…
Μικρά βήματα λοιπόν για ένα πράσινο μέλλον… αλήθεια πώς το φαντάζονται τα παιδιά?
Στο canva σχεδίασαν το πρώτο τους λογότυπο με σκοπό να τεθεί προς ψήφιση από τα υπόλοιπα σχολεία…
-” Κυρία να έχει μπαλόνια πολλά…”
-” Μια Γη με δέντρα…”
και τα βήματα?
-“Να έτσι!!!” δείχνοντας πώς περπατάνε… στο εργαλείο όμως πώς θα τα βάλουμε αυτά? μα… πατούσες!.
Και κάπως έτσι σχεδιάστηκε το δικό μας λογότυπο, κάνοντας τα δικά μας μικρά βήματα.
Εθνική ετικέτα ποιότητας-eTwinning
Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς , ένα ευχάριστο γεγονός έρχεται να μας γεμίσει θετική ενέργεια και διάθεση για νέα ξεκινήματα! Το περσινό έργο eTwinning που πραγματοποιήθηκε από τα δύο υποχρεωτικά πρωινά τμήματα του σχολείου μας και το ολοήμερο προαιρετικό τμήμα,βραβεύτηκε με την εθνική ετικέτα ποιότητας! Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές αλλά και τους γονείς που συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους αλλά και τη στάση τους στις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας!