4nipgast's blog

Νηπιαγωγείο μου καλό!

Σεμινάριο “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο για γονείς Νηπιαγωγείου και Δημοτικού”

Νοέ 20235

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο.

Φόρμα συμμετοχής στο σεμινάριο “Ασφάλεια στο διαδίκτυο για γονείς Νηπιαγωγείου και Δημοτικού” 06.12.2023

από κάτω από: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ-SafeInternet4kids | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σεμινάριο “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο για γονείς Νηπιαγωγείου και Δημοτικού”    

EWWR Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Απορριμμάτων18-26/11/2023

Νοέ 202329

Συμμετείχαμε ,την εβδομάδα 18-26 Νοεμβρίου 2023, στο κάλεσμα του ΕΟΑΝ για τη διοργάνωση δράσεων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (EWWR 2023) για τις ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ και την πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων συσκευασίας με τις εξής δράσεις:

1η δράση: Βιωματική δράση καθαρισμού του αύλειου χώρου του σχολείου και της γειτονικής πλατείας. Διαλογή των απορριμμάτων, καταμέτρηση ανά είδος και ομαδική κατασκευή .Στη συνέχεια απόρριψη αυτών στους αντίστοιχους κάδους(ανακύκλωσης-απορριμμάτων) της σχολικής μονάδας.

2η δράση: Συλλογή για μια εβδομάδα απορριμμάτων συσκευασίας μέσα στην τάξη και στο σπίτι(συμμετοχή γονέων/κηδεμόνων)με χρήση πινάκων και επαναχρησιμοποίηση αυτών για κατασκευές (π.χ κουμπαράδες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βροχόμετρα, ταΐστρες πουλιών,κ.α).

Τίτλος των δράσεων μας: All together we can…

Δείτε μας:

1η δράση

2η δράση

Βιωματικό εργαστήρι στο Κέντρο Πρόληψης “Παρεμβάσεις”

Νοέ 202323

Την Τετάρτη 22/11/2023 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Πρόληψης “Παρεμβάσεις” Αμαλιάδας, μαζί με το 3ο Νηπ/γείο Γαστούνης, για την υλοποίηση του βιωματικού εργαστηρίου για μαθητές/τριες  με θέμα τα όρια.Πρωταγωνιστής ήταν ο μικρός Ερμής του Ευγένιου Τριβιζά που με τα πολλά “μη” που άκουγε δεν άντεχε άλλο τις απαγορεύσεις…και έκανε,όταν δεν τον έβλεπαν,ένα σωρό σκανταλιές…

Μέσω της ιστορίας αυτής τα παιδιά μίλησαν για τα συναισθήματά τους, ζωγράφισαν τα δικά τους “μη” που ακούν καθημερινά και στη συνέχεια χόρεψαν και έπαιξαν με την κ.Σωτηρία Χατζηκωνσταντίνου- Ψυχολόγο.

Στο τέλος του εργαστηρίου αφού προηγήθηκε συζήτηση έγινε ανταλλαγή βιβλίων στην υπαίθρια δανειστική βιβλιοθήκη δίνοντας έτσι στα παιδιά την ευκαιρία να αναπτύξουν θετικές συμπεριφορές όπως η προσφορά, η ανταλλαγή, η φροντίδα και η ανάγνωση βιβλίων.

Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο εργαστήρι και τα δωράκια που μας πρόσφεραν την κ.Σωτηρία Χατζηκωνσταντίνου- Ψυχολόγο.

Επέτειος 17ης Νοέμβρη 1973

Νοέ 202315

Συζητώντας για την επέτειο του Πολυτεχνείου, παρουσιάστηκε εποπτικό υλικό (φωτογραφίες,βίντεο) και συναποφασίσαμε να φτιάξουμε πανό με το τι θέλουμε για τη χώρα μας συγκρίνοντας με την εποχή της δικτατορίας από άχρηστα υλικά(παλιά χαρτόκουτα).

και οργανώσαμε διαδήλωση στον αύλειο χώρο και για τα δικαιώματά μας!

Κατασκευάσαμε ένα βραχιόλι για το χέρι μας με το σύμβολο της ειρήνης το περιστέρι…

Η ιδέα εδώ:https://kidshavefunblog.wordpress.com/2016/10/24/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%B7%CF%83/

Επίσης σε μια δραστηριότητα που είχε προηγηθεί για τη σπορά που φτιάξαμε ζυμάρι δημιουργήσαμε το Π του Πολυτεχνείου και της καγκελόπορτας που καταπατήθηκε από το τανκ εκείνο το βράδυ…

Η Ντενεκεδούπολη στο σχολείο μας….μια υπέροχη ιστορία που μπορεί να συνδεθεί με την ιστορία του Πολυτεχνείου και το δικτάτορα Λαδένιο. Ανακαλύψαμε τα κρυμμένα QR και με τα ταμπλετ σκανάρωντας  είδαμε κουκλοθέατρο και τραγουδήσαμε το τραγούδι της.Τέλος φτιάξαμε και κούκλες για το δικό μας κουκλοθέατρο.

Την 17η Νοεμβρίου ζωγραφίσαμε το έργο του διακεκριμένου χαράκτη Τάσσος για το Πολυτεχνείο.

Η ιδέα είναι της συναδέλφου Ελένης Καρασαββίδου το οποίο ονόμαζε ΕΛΠΙΔΑ!

Επίσης συμμετείχαμε μαζί με άλλα σχολεία του Δήμου μας στην επιμνημόσυνη δέηση και στη κατάθεση λουλουδιών στη Πλατεία Ηρώων Γαστούνης, μαζί με γονείς, τιμώντας τους αγωνιστές/στριες της εξέγερσης του Πολυτεχνείου!

από κάτω από: ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ | με ετικέτα  |  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επέτειος 17ης Νοέμβρη 1973    

Εργαστήρια δεξιοτήτων 2023-2024

Νοέ 202315

Θεματικός κύκλος: Ενδιαφέρομαι και ενεργώ – Κοινωνική Συναίσθηση και  Ευθύνη

Υποενότητα: Ενδιαφέρομαι και ενεργώ

Θεματική ενότητα: «Εθελοντισμός»

Σχέδιο δράσης: «Μπορούμε όλοι μαζί»

Βασικοί στόχοι:

  • καλλιέργεια των δεξιοτήτων του 21ου αιώνα (4cs), Ψηφιακές Δεξιότητες, Δεξιότητες του Νου, Δεξιότητες Ζωής.
  • Γνωριμία με την έννοια του εθελοντισμού
  • Επίλυση προβλημάτων και εθελοντικές δράσεις ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης.

Η κύρια εθελοντική/βιωματική μας δράση ήταν ο καθαρισμός της παραλίας Μπούκα Γαστούνης όπου οι εκπαιδευτικοί ,οι μαθητές/τριες και οι γονείς/κηδεμόνες του 3ου και 4ου Νηπιαγωγείου Γαστούνης  βρεθήκαμε εκεί την Κυριακή 5/11/2023 και ώρα 15. 00 – 17.00 για να δούμε από κοντά το πρόβλημα, να δώσουμε λύση και το καλό παράδειγμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας!!!
Οι μικροί μαθητές/τριες φορώντας γάντια έτρεξαν στην παραλία που κάνουν μπάνιο το καλοκαίρι, να μαζέψουν οτιδήποτε την έχει βρωμίσει…Γέμισαν πολλές τσάντες απορριμμάτων με πλαστικά μπουκάλια, γυάλινα, φελιζόλ, κονσέρβες, υφάσματα, καπάκια,δίχτυα…και έγινε ομαδοποίηση και καταγραφή των απορριμμάτων.
Οι γονείς και οι πολίτες με την παρουσία τους και τη συμβολή τους στην δράση αυτή, βοήθησαν ενεργά τους μικρούς ήρωες!!!
Η ενημέρωση, η γνώση και η κατανόηση του προβλήματος είναι απαραίτητα για να αντιστρέψουμε την κατάσταση!!! “Θέλουμε καθαρές ακτές και θάλασσες, όλοι μαζί Μπορούμε!!!! “.

Η δράση αυτή υλοποιήθηκε στα πλαίσια του Παγκόσμιου Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2023 #SeaTheChange του Ocean Conservancy με εθνικό συντονιστή τη HELMEPA και διοργανώτριες  ήταν η Αβραμίδη Ελένη και η Χρέππα Σοφία.

Δείτε για το πρόγραμμα εδώ:https://www.helmepa.gr/periballontiki-enimerosi/drastiriotites/ethelontikoi-katharismoi-stin-ellada

Για την οργάνωση αυτής της δράσης προηγήθηκε συζήτηση με τους μαθητές/τριες για την έννοια του εθελοντισμού ,ανιχνεύθηκαν οι πρότερες γνώσεις τους παρουσιάστηκε εποπτικό υλικό (φωτογραφίες και βίντεο)https://noiazomaikaidrw.gr/ethelontismos/ και στη συνέχεια επικεντρωθήκαμε στο πρόβλημα των απορριμμάτων στις ακτές και επιλέξαμε αυτή την παραλία.

Δείτε κάποια από τα εργαστήρια που υλοποιήθηκαν:

Για τον καθαρισμός της παραλίας συζητήσαμε το γιατί και προτείναμε λύσεις ,φτιάξαμε κονκάρδες και πανό για εκείνη την ημέρα από το πλούσιο υλικό της Helmepa.

και καθαρίζοντας την παραλία:

Αξιολογήσαμε τα εργαστήρια με φύλλα εργασίας και καταγράψαμε συνοπτικά τις μέχρι τώρα εθελοντικές μας δράσεις αλλά και αυτές που θα υλοποιηθούν ανά μήνα(ετήσιο ημερολόγιο εθελοντισμού).

Να σημειωθεί ότι έγινε διάχυση της δράσης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον τοπικό τύπο

https://www.protinews.com.gr/hleia/2023/11/13/stin-bouka-tou-dimou-pineiou-drasi-ethelontikou-katharismou-seathechange-me-ethniko-syntonisti-ti-helmepa/?fbclid=IwAR3I3wNDyhx088fwkf7rwSJlEL03dIsUs_iGoVLR-Tbp7WEL2-8mU2Bx3CI

Outdoor Classroom Day 2/11/2023

Νοέ 20234

Στα πλαίσια της ημέρας υπαίθριας τάξης στις 2/11/2023 #OutdoorClassroomDay περάσαμε την ημέρα μας  στον αύλειο χώρο του σχολείου και ολοκληρώσαμε φθινοπωρινές κατασκευές, φυτέψαμε λαχανικά και βότανα στο λαχανόκηπο, φάγαμε πρωινό, δημιουργήσαμε ένα φθινοπωρινό τοπίο από φύλλα, παίξαμε χορεύοντας ,διαβάσαμε βιβλία στην υπαίθρια βιβλιοθήκη και τέλος στο μάθημα της αγγλικής γλώσσας με τον κ.Αγγέλη Βάϊο τα παιδιά έκαναν  ομαδοποίηση των φθινοπωρινών φύλλων ανά χρώμα.Να σημειωθεί ότι λόγω βροχόπτωσης όλα έγιναν σε δυο ημέρες….

Σημασία έχει ότι το μάθημα έξω από την τάξη ενθαρρύνει στους μικρούς μαθητές/τριες να εκφραστούν δημιουργικά,να μάθουν στη φύση για τη φύση(και όχι μόνο) και να ελευθερωθούν παίζοντας!

Δείτε μας:

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ: https://outdoorclassroomday.com/

από κάτω από: Outdoor Classroom Day | με ετικέτα  |  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Outdoor Classroom Day 2/11/2023    

28η Οκτωβρίου 1940

Οκτ 202325

Οι κατασκευές μας για το σχ.έτος 2023-24:

Η ελληνική σημαία

Μίνι πυραμίδα για την 28η Οκτωβρίου

Το παζλ της ειρήνης  πλαστικοποιημένο έτοιμο για παιχνίδι

Το παζλ εδώ:Λήψη αρχείου

Ο φαντάρος μας

Η γιορτούλα μας:

Από τη κατάθεση στεφάνου στη Πλατεία Ηρώων Γαστούνης:

από κάτω από: 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 28η Οκτωβρίου 1940    

Το όνομά μου!

Οκτ 202321

Ορισμένες από τις δραστηριότητες μας για αναγνώριση του ονόματός μου και διάκριση της πρώτης φωνούλας.

Τραγουδώντας στο δάσος ψάχνω να βρω το αρχικό γράμμα από το όνομά μου…”περπατώ -περπατώ εις στο δάσος όταν ο λύκος δεν είναι εδώ(όχι δεν είναι κακός ο λύκος)και ψάχνω να βρω το αρχικό”

Τα παιδιά είχαν μια ιδέα να φτιάξουν το αρχικό τους με πλαστελίνη…το οποίο έγινε γρήγορα καδράκι

Παίξαμε με τα χρώματα του φθινοπώρου και με ένα σταγονόμετρο με νερό ανακαλύψαμε το όνομά μας πίσω από τα φύλλα(sensory play)…

Περισσότερες ιδέες εδώ:https://blogs.sch.gr/4nipgast/?s=%CF%84%CE%BF+%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AC+%CE%BC%CE%BF%CF%85

από κάτω από: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το όνομά μου!    

Σχέδιο δράσης 2023-2024

Οκτ 202320

Το σχέδιο δράσης που υλοποιείται τη τρέχουσα σχολική χρονιά αφορά τον άξονα “Σχέσεις σχολείου-οικογένειας” και έχει τίτλο “Μαζί για το παιδί”.Είναι αποδεδειγμένο ότι οι σχέσεις σχολείου-οικογένειας είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την εκπαιδευτική διαδικασία και την ανάπτυξη των μαθητών/τριών. Η συνεργασία και η επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι απαραίτητες για τη δημιουργία ενός θετικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος μάθησης.Η επιμόρφωση και ενημέρωση των γονέων σε  σημαντικά θέματα που τους απασχολούν σχετικά με το παιδί είναι ένας από τους στόχους του Σ.Δ.

Την Πέμπτη 19/10/2023 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 3ου Νηπιαγωγείου Γαστούνης με συνεργασία των δυο νηπιαγωγείων  ενημέρωση από τον κ.Παναγιωτόπουλο Βασίλειο και τον συνεργάτη του,που ανήκουν στην Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Δ.Ήλιδας ,για την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης.

Η ενημέρωση έγινε στους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών και εκπαιδευτικούς του 3ου και 4ου Νηπιαγωγείου και περιλάμβανε θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εξάσκηση διάρκειας 2,5 ωρών. Αποκτήσαμε κάποιες  βασικές γνώσεις  πως να αντιμετωπίσουμε τον πνιγμό από ξένο σώμα,την απώλεια αισθήσεων,τους τραυματισμούς,την επιληψία,τα τροχαία ατυχήματα,τη μέθοδο ΚΑΡΠΑ(καρδιο-αναπνευστική αναζωογόνηση)ανάλογα την ηλικία του ατόμου,τη μεταφορά του θύματος-αρρώστου σε ασφαλή θέση.

EU Codeweek 10/2023 “Μια βόλτα στην πόλη”

Οκτ 202319

Συμμετείχαμε και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα/EU CodeWeek- Οκτώβριος  2023 https://codeweek.eu/, με μια δραστηριότητα με το ρομπότ δαπέδου beebot πηγαίνοντας μια βόλτα στη πόλη μας.Διοργανώτρια της εκδήλωσης ήταν η κ.Ζαχαριά Μαρίνα.55

Αρχικά ξεκινήσαμε με τις κάρτες αποστολών και την αντιστοίχιση τους στο σωστό κατάστημα.

Σε Α4 καταγράψαμε τη διαδρομή ανάλογα με το κατάστημα που θέλαμε να πάμε βόλτα, ξεκινώντας από το τετράγωνο του σπιτιού, και προγραμματίσαμε το beebot για την επίσκεψη μας…όπως βλέπετε το μετατρέψαμε και σε ποδήλατο!

4ο Νηπιαγωγείο Γαστούνης

Ευχαριστούμε πολύ την νηπιαγωγό κ.Ζαχαριά Μαρίνα για την διοργάνωση και την πρόσκλησή της!

από κάτω από: ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΩΔΙΚΑ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο EU Codeweek 10/2023 “Μια βόλτα στην πόλη”    
« Παλιότερα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Σαν σήμερα

1/12: Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS το 1988, με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Δεκέμβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Σκακιστική άσκηση

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ

Αερόστατο-Διαδικτυακή εκπαιδευτική πύλη ψυχαγωγίας και μάθησης για μικρά παιδιά

ΓΛΩΣΣΑ Α΄-Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΓΛΩΣΣΑ Α΄-Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη για όλες τις ηλικίες

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α΄-Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α΄-Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Kidmedia

Εφαρμογές-παιχνίδια

ΟΑΣΠ-ΣΕΙΣΜΟΣ

ΟΑΣΠ-ΣΕΙΣΜΟΣ

Για μικρούς και μεγάλους

bedtimestories

bedtimestories

on-line παραμύθια

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Εξερευνητής του Υπολογιστή-Ηλεκτρονικός Ταχυδρόμος

Εκπαιδευτικό λογισμικό

Encyclopedia Interactica

πατήστε στην εικόνα και κάνετε login

Διαδραστική εγκυκλοπαίδεια για παιδιά

ΣΥΧΝΗ ΧΡΗΣΗ ΕΤΙΚΕΤΩΝ

Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο Αναγνώριση ονόματος Αναμνηστικό ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ Δράσεις μετάβασης στο Δημοτικό σχολείο ΕΘΙΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΑ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΠΟΥΛΙΩΝ Κατασκευή αυτοσχέδιου βροχόμετρου Κατασκευή λαγουδάκι Κατασκευή πασχαλινό φαναράκι Κατασκευή τα ζώα των πάγων Κατασκευή χαρταετού ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ ΛΙΟΜΑΖΩΜΑ ΜΗΝΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΗΛΙΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ Περιβαλλοντικές δράσεις -αειφορία Σαρακοστή Στολίδια από ρολό χαρτί υγείας Φθινοπωρινά καδράκια ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ δωράκια καλωσορίσματος δωράκι καλωσορίσματος κάλαντα Λαζάρου κατασκευή μέλισσας κατασκευή σημαία κατασκευή χαρταετός κατασκευή χιονάνθρωπος λαχανόκηπος νερό ομπρέλες πασχαλινή κάρτα πρωτομαγιάτικο στεφάνι πρόσκληση 25 Μαρτίου πρόσκληση 28 Οκτωβρίου σαλιγκάρια σκαντζόχοιροι συμβόλαιο της τάξης

Ετικέτες

Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο Αναγνώριση ονόματος Αναμνηστικό ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ Δράσεις μετάβασης στο Δημοτικό σχολείο ΕΘΙΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΑ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΠΟΥΛΙΩΝ Κατασκευή αυτοσχέδιου βροχόμετρου Κατασκευή λαγουδάκι Κατασκευή πασχαλινό φαναράκι Κατασκευή τα ζώα των πάγων Κατασκευή χαρταετού ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ ΛΙΟΜΑΖΩΜΑ ΜΗΝΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΗΛΙΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ Περιβαλλοντικές δράσεις -αειφορία Σαρακοστή Στολίδια από ρολό χαρτί υγείας Φθινοπωρινά καδράκια ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ δωράκια καλωσορίσματος δωράκι καλωσορίσματος κάλαντα Λαζάρου κατασκευή μέλισσας κατασκευή σημαία κατασκευή χαρταετός κατασκευή χιονάνθρωπος λαχανόκηπος νερό ομπρέλες πασχαλινή κάρτα πρωτομαγιάτικο στεφάνι πρόσκληση 25 Μαρτίου πρόσκληση 28 Οκτωβρίου σαλιγκάρια σκαντζόχοιροι συμβόλαιο της τάξης

Translate

European Radio Logo

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ

ΕΜΜΕΛΕΙΑ-ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

ΕΜΜΕΛΕΙΑ-ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Virtual Gallery Home

Virtual Gallery Home

ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣΑλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων