Ανακοίνωση

Σεπ 202024

Σας ενημερώνουμε πως από αύριο Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 στο Νηπιαγωγείο μας θα λειτουργήσουν κανονικά η Πρόωρη Υποδοχή (07.45) και το Ολοήμερο Προαιρετικό (13.00 – 16.00).

Οι Νηπιαγωγοί

Ανακοίνωση…

Σεπ 202015

Σας πληροφορούμε πως το Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής (07.45) και το Ολοήμερο Προαιρετικό (13.00 – 16.00) δεν θα λειτουργήσουν, μέχρι να στελεχωθεί το νηπιαγωγείο μας από άλλη μια Νηπιαγωγό, την οποία αναμένουμε από μέρα σε μέρα.

Οι Νηπιαγωγοί

Για τον Αγιασμό…

Σεπ 202011

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί ο ΑγιασμόςΟι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στις 08.15  στο νηπιαγωγείο, με τις τσάντες τους και το δεκατιανό τους (όπως δηλαδή τις καθημερινές)  και θα αποχωρήσουν μετά το πέρας του Αγιασμού, στις 11.30. Πρωινή υποδοχή (07.45) και Ολοήμερο Τμήμα (13.00 – 16.00) δεν θα λειτουργήσουν τη συγκεκριμένη μέρα.

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και αισιοδοξία.

Οι Νηπιαγωγοί

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Σεπ 20208

COVID_νηπιαγωγεια_οδηγιες Αυγουστος 2020-1

Αντίο, σχολείο…

Ιούλ 20204

Τούτο το καλοκαίρι αποχαιρετίσαμε το νηπιαγωγείο με ένα τραγούδι! Σίγουρα, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, δεν ήταν μια συνηθισμένη γιορτούλα όπως κάθε φορά, όμως τα συναισθήματα και οι σκέψεις όλων μας υπήρξαν πολύ έντονα…

Στο τέλος απελευθερώσαμε μπαλόνια, τα οποία πέταξαν ψηλά στον ουρανό και ήταν φορτωμένα με τις ευχές μας για καλό καλοκαίρι!

 

Ευχόμαστε ο δρόμος της ζωής σας να είναι πάντα φωτεινός… Και αν καμιά φορά σκοτεινιάσει… ψάξτε μέσα σας!Εσείς είστε το φως!
Καλό καλοκαίρι!!!

 

Καλοκαίρι!!!

Ιούν 202023

Γλυκό καλοκαιράκι αγαπημένο με τόση εγώ λαχτάρα σε προσμένω!!!

Για τον μπαμπά μου με αγάπη!

Ιούν 202023

Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου είναι απ’ όλους τους μπαμπάδες ο δικός μου μπαμπάς. Χρόνια πολλά σ’ όλους τους μπαμπάδες!

 

Συμπληρωματικές οδηγίες ΕΟΔΥ για τα σχολεία…

Ιούν 20204

2. COVID 19 πληροφορίες για τα σχολεία

5. school_poster_steps

14. 1_Checklist για γονείς

12. Checklist για μαθητές

 

Για την επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων από την 1η Ιουνίου…

Μαΐ 202029

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ακολουθώντας τους κανόνες του Υπουργείου, τα δυο τμήματα (Ν1 και Ν2) τα χωρίζουμε σε δυο υποτμήματα.

Αυτό θα γίνει με αλφαβητική σειρά.

Στο Τμήμα Ν1 (κυρίες: Διονυσία – Μάγδα – Μαργαρίτα), τη Δευτέρα 1η Ιουνίου θα προσέλθουν τα παιδιά που το επώνυμό τους αρχίζει από Α έως και Κ.

Την Τρίτη 2 Ιουνίου θα προσέλθουν τα παιδιά που το επώνυμό τους αρχίζει από Λ έως το τέλος.

Στο Τμήμα Ν2 (κυρίες: Μάγδα – Δάφνη), τη Δευτέρα 1η Ιουνίου θα προσέλθουν τα παιδιά που το επώνυμό τους αρχίζει από Α έως και το Λ.

Την Τρίτη 2 Ιουνίου θα προσέλθουν τα παιδιά που το επώνυμό τους αρχίζει από Μ έως το τέλος.

Σας περιμένουμε να σας υποδεχτούμε με χαρά μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα γεμάτο αγωνία. Ας είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, γεμάτοι δύναμη και ελπίδα για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις δυσκολίες που τυχόν θα προκύψουν από την άγνωστη αυτή κατάσταση.

Οι Νηπιαγωγοί

 

 

 

 

Η Κοκκινοσκουφίτσα, τα μανιτάρια και… το άτακτο ποντικάκι!!!

Μαΐ 202023

Μια φορά η Κοκκινοσκουφίτσα πήγε με το καλαθάκι της στο δάσος να μαζέψει μανιτάρια.

Μάζεψε 5 μανιτάρια και άφησε το καλαθάκι της για να μαζέψει λίγα λουλούδια για τη γιαγιά της.

Ήρθε όμως ένα ποντικάκι και της πήρε μερικά. Όταν το κατάλαβε τα μέτρησε και είδε ότι μέσα στο καλάθι της είχε μόνο 3 μανιτάρια…

Πόσα μανιτάρια πήρε το ποντικάκι;

Για να το βρείτε, εκτυπώστε το παρακάτω φύλλο εργασίας και βοηθήστε την Κοκκινοσκουφίτσα να μαντέψει πόσα μανιτάρια της πήρε αυτό το άτακτο ποντικάκι!

Σε μερικές μέρες θα σας δώσουμε την απάντηση κάτω από αυτή την εικόνα!!! Αν στο μεταξύ εσείς το βρείτε πρώτοι, μπορείτε να μας στείλετε τη δική σας απάντηση!

« Παλιότερα άρθρα


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων