Πάμε Ανακύκλωση!

24 Φεβρουαρίου 2021

Τους ειδικούς  κάδους ανακύκλωσης , από τη followgreen, παραλάβαμε αυτές τις μέρες καθώς συμμετέχουμε στο σχολικό μαραθώνιο, που προωθείται από το Δήμο μας, με τίτλο: «Πάμε Ανακύκλωση» .Μάλιστα παραδόσαμε και το πρώτο φορτίο με ανακυκλώσιμα. Συνεχίζουμε δυνατά!

 

Little STEM explorers

19 Φεβρουαρίου 2021

Η έκρηξη του ηφαιστείου της Αίτνα την οποία παρακολουθήσαμε μέσα από βίντεο και φωτογραφίες, που έστειλαν οι Σικελοί εταίροι μας στο eTwinning έργο «Mr.STEM and the 4 Seasons», ήταν το επόμενο πολύ εντυπωσιακό πείραμα που εκτελέσαμε μέσα από τις οδηγίες του κου ΣΤΕΜ…

e Safety Label

10 Φεβρουαρίου 2021

Η ετικέτα eSafety (eSL) είναι μια πανευρωπαϊκή υπηρεσία διαπίστευσης και υποστήριξης
 για τα σχολεία, με στόχο την παροχή ενός ασφαλούς, εμπλουτισμένου περιβάλλοντος
 με ασφαλή πρόσβαση στην διαδικτυακή τεχνολογία, ως μέρος της εμπειρίας διδασκαλίας και μάθησης..
 Στο σχολείο μας πρόσφατα απονεμήθηκε
 η χάλικινη ετικέτα.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως. To σχολείο μας συμμετέχει από το 2017 στη δράση με οργάνωση σχετικών δραστηριοτήτων.

Global School Play Day 2021

3 Φεβρουαρίου 2021

Το παιχνίδι βρίσκει πάντα τον τρόπο! Συμμετέχουμε και φέτος στην προσπάθεια που δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς για την υποστήριξη του χρόνου μη δομημένουπαιχνιδιού για μαθητές σε όλο τον κόσμο.

Μια μέρα με πολύ αέρα!

27 Ιανουαρίου 2021

Μια μέρα με πολύ αέρα  η σημερινή, μας έδωσε την ευκαιρία για πολλά απολαυστικά παιχνίδια τόσο στην αυλή αλλά και μέσα στην τάξη μας.

 

Καλή χρονιά!

11 Ιανουαρίου 2021

Με πολλή χαρά ξανανταμώσαμε και με αισιοδοξία και προσμονή κόψαμε τη βασιλόπιτα του Νηπιαγωγείου μας!

Καλή χρονιά 2021!!!!

Πίσω από ποια καρδούλα; Κάτω από ποιο αστεράκι; Μέσα σε ποιο μπαλόνι κρύβεται άραγε η ευχή σου; Ψάξε να τη βρεις και μαζί θα ανακαλύψεις και τις ευχές των φίλων σου. Καλές γιορτές με Υγεία και Όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!!!Δείτε στο thinglink.com

Κερκυραϊκά Κάλαντα

22 Δεκεμβρίου 2020

Στο πλαίσιο της έμπρακτης ένδειξης αλληλεγγύης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που δοκιμάζεται εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και σε νοσηλευόμενους με κορωνοϊό, που θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες μακριά από τους οικείους τους, το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων υλοποιεί τη δράση «Τα σχολεία στέλνουν μήνυμα αγάπης». Τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου μας συμμετέχουν στέλνοντας τη δική τους ευχή μαζί με τα έργα τους: «Καλά και φωτεινά Χριστούγεννα. Σας ευχαριστούμε!»

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων