Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες-Ευχές

Στο παρακάτω βίντεο  παρουσιάζουμε τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των μαθητών/τριών του 33ου Ν/Γ Ευόσμου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σχολείο μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Win Cancer
poster01 christmas και πολλές Χριστουγεννιάτικες κάρτες που έγιναν από τα παιδιά  με την βοήθεια των γονιών τους,  στάλθηκαν σε ασθενείς των Αντικαρκινικών νοσοκομείων.

Πολλές ευχές για χαρούμενες γιορτές!!!

.jpg

Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Αποτίμηση 1ης Θεματικής Ενότητας

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ολοκληρώθηκαν τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων της 1ης Θεματικής Ενότητας: Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ – Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη.

Τίτλος Προγράμματος: «Νηπίων Παιδεία: το πρώτο βήμα στη δημοκρατία»

Στο παρακάτω βίντεο σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν από όλα τα τμήματα του Νηπιαγωγείου.

 

Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο γεμάτο…χαμόγελα!

Το 33ο Νηπιαγωγείο Εύοσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του οργανισμού “Χαμόγελο του παιδιού” και με τη βοήθεια των γονέων συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Έτσι το Χριστουγεννιάτικο μας Δέντρο γέμισε με … “Χαμόγελα των Παιδιών”!!!1

Οι μαθητές/τριες μέσα από αυτή δράση γνώρισαν την έννοια της προσφοράς και την αλληλεγγύης. Αποτύπωσαν τις ιδέες τους με ζωγραφιές οι οποίες στάλθηκαν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς μας που είναι δίπλα μας σε κάθε δράση του σχολείου 

1.jpg

Συμμετοχή στο Πρόγραμμα “Κάθε αστέρι κρύβει αγάπη και …. ΕΥΧΕΣ”

Για μια ακόμη χρονιά το νηπιαγωγείο μας συμμετέχει στο Πρόγραμμα 

ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ (Make a Wish).

Ο Οργανισμός Make a Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από πολύ σοβαρές ασθένειες.

Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή, είναι … Ένα φώς στο σκοτάδι … Είναι ο τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί

Με το μήνυμα “Σε έχω στην καρδιά μου ” και με το χαρακτηριστικό του μπλε χρώμα, το Αστέρι της Ευχής” μας καλεί να βάλουμε στην καρδιά μας τα παιδιά της ευχής.asteri

Όλοι μαζί εκπαιδευτικοί, παιδιά και γονείς, θα φροντίσουμε οι ευχές όλες να φθάσουν στα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες για να αντλήσουν δύναμη για τον καθημερινό τους αγώνα.

Με μόλις 2 ευρώ, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλλει με τη δωρεά του στην εκπλήρωση ευχών!!!

Παραμύθι…στο σπίτι μέσω διαδικτύου.

Ας δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς μας μαθητές να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών προωθώντας την ορθή τους χρήση. 

Αγαπητοί μας γονείς,

Την ημέρα που θα παραλαμβάνετε από το νηπιαγωγείο το σχετικό φύλλο εργασίας θα σας στέλνουμε με email το σύνδεσμο από ένα παραμύθι που θα μπορείτε άλλοτε να το δείτε, άλλοτε να το ακούσετε και άλλοτε να το διαβάσετε  εσείς στο παιδί σας (ανάλογα με τη μορφή του αρχείου).

Σε διάστημα τριών (3) ημερών θα θέλαμε να επιστρέψετε το φύλλο εργασίας συμπληρωμένο από το παιδί για να το παρουσιάσει στην τάξη.

(Το παιδί αντιγράφει όπως μπορεί τον τίτλο και την ημερομηνία βλέποντάς τα από άλλο χαρτί που τα γράψατε εσείς ευανάγνωστα και καθαρά).

δανεισμού 2