25η Μαρτίου και….διασκέδαση!

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε μερικά διαδικτυακά παιχνίδια για την 25η Μαρτίου που ετοίμασαν αξιόλογοι συνάδελφοι νηπιαγωγοί, τα οποία δανείζομαι και σας τα παραθέτω εδώ:

 

 

 

 

Καλή σας διασκέδαση!!!

Ευχαριστούμε πολύ το Νηπιαγωγείο Νεωχορούδας για το υλικό.

Μένουμε σπίτι…μαζί!

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες των ημερών και την παραμονή όλων μας στο σπίτι,  θεωρείται πλέον αναγκαία η διατήρηση της εκπαιδευτικής σχέσης και επαφής μεταξύ σχολείου και μαθητών. Για τον σκοπό αυτό προβήκαμε σε  μια εξ αποστάσεως επικοινωνία με την συμμετοχή σε δράση (https://blogs.sch.gr/33nipevosm/2020/03/20/menoyme-spiti-kai-epikoinonoyme-2/) όπου με χαρά διαπιστώσαμε την άμεση ανταπόκριση σας.

Έτσι λοιπόν δημιουργούνται  ιδιαίτερες εκπαιδευτικές και μαθησιακές ανάγκες, με κυριότερη την ενεργοποίηση των μαθητών μας και εκτός σχολικής τάξης, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία. Με το έργο “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…ΜΑΖΙ”, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές όλης της χώρας επικοινωνούν και εκφράζονται, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσουν μαζί την κρίση που βιώνουν.

Κάθε βδομάδα λοιπόν θα δίνεται και μια δραστηριότητα-ιδέα-αποστολή…

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας παρακολουθείτε και να μας στέλνετε τις ιδέες σας.

Κι επειδή η 25η Μαρτίου πλησιάζει, διαβάστε την αποστολή μας..

Υλικό που μπορείτε να αξιοποιήσετε:

επίσης

https://youtu.be/0atccrA-_68

 

Περιμένουμε λοιπόν τις ιδέες σας, τα έργα σας μέχρι αύριο Τρίτη το απόγευμα.

Παρακαλούμε να στέλνετε τις φωτογραφίες σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του νηπιαγωγείου μας

mail@33nip-evosm.thess.sch.gr

Το έργο eTwinning “Μένουμε σπίτι…μαζί” έχει πάρει έγκριση από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης και οι δραστηριότητες καθώς και οι φωτόγραφίες με τα έργα των παιδιών θα αναρτώνται στην σχετική πλατφόρμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το eTwinning μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.etwinning.net/el/pub/index.htm