ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΚ ΓΙΑ 28 & 29 ΜΑΪΟΥ

Η αγαπημένη δράση «Κυριακές στην Αθήνα» επιστρέφει τον Μάιο στα μουσεία και τους πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Αθηναίων για να γιορτάσει Διεθνή Ημέρα Μουσείων. Την Κυριακή 22 Μαΐου τα μουσεία γιορτάζουν και προσκαλούν τις οικογένειες με παιδιά σε μια σειρά από συναρπαστικές δράσεις δημιουργικής μάθησης, με ελεύθερη συμμετοχή στους χώρους του ΟΠΑΝΔΑ και στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης. Οι συμμετέχοντες καλούνται να λάβουν μέρος σε απίθανα εκπαιδευτικά προγράμματαευφάνταστα εικαστικά εργαστήρια και πρωτότυπα δημιουργικά παιχνίδια, ανακαλύπτοντας τις συλλογές των μουσείων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Οι μικροί μας φίλοι εκφράζονται ελευθέρα, δημιουργούν, παίζουν, εξερευνούν και ανακαλύπτουν τη δύναμη των μουσείων. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.
Κυριακή 22 Μαΐου 2022
Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα δείτε εδώ. 

————————————————————————-

The Ellinikon Experience Park – δραστηριότητες για παιδιά, Μάιος 2022 (Ελληνικό 164 52)

Σάββατο 28/5/2022

Αυτό το μήνα, μια ακόμη μοναδική δραστηριότητα περιμένει τους μικρούς φίλους του Experience Park, προσκαλώντας τους να ανακαλύψουν, με βιωματικό τρόπο, τη σωστή κυκλοφοριακή συμπεριφορά και οδική ασφάλεια. 

Από την Παρασκευή 6 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 29 Μαΐου (Παρασκευή: 17.00 -20:00 Σαββατοκύριακο: 12:00 – 20:00) τα παιδιά μαθαίνουν πώς να κυκλοφορούν σωστά ως οδηγοί και πεζοί, και έρχονται σε επαφή με τα σήματα οδικής κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα συνειδητοποιούν την αξία της χρήσης της ζώνης ασφαλείας. Μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με ηλεκτρικά οχήματα τα παιδιά θα κατανοήσουν με διασκεδαστικό τρόπο τη σωστή συμπεριφορά στο δρόμο.