Δωρεά φωτοτυπικού στο νηπιαγωγείο μας

φωτοτυπ

          Η σχολική κοινότητα του 2ου νηπιαγωγείου Γιάννουλης ,  σε απάντηση σχετικού αιτήματός μας , δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης την ευγενική χορηγία ,για τον εξοπλισμό του νηπιαγωγείου μας , ενός σύγχρονου φωτοτυπικού , το οποίο είχαμε άμεση ανάγκη. 

 Ο Σύλλογος διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, τα νήπια καθώς και  η προϊσταμένη προσωπικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το

ΙΔΡΥΜΑ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΜΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ”

για τη σημαντικότατη χορηγία του.

Η ευγενική αυτή χορηγία έχει ιδιαίτερη αξία  και φανερώνει την ιδιαίτερη μέριμνα και ευαισθησία για την προαγωγή της Παιδείας και του Πολιτισμού.

Είμαστε ευγνώμονες για την δωρεά και εκτιμούμε την ευαισθησία των χορηγών μας προς τις ανάγκες της κοινωνίας.

Μας συγκινεί ιδιαίτερα  η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ιδρύματος της φράσης

<<Την προσφορά σου στη ζωή και τη θέση σου στη μνήμη των ανθρώπων την καθορίζουν όχι τα όποια προσόντα και εφόδια έχεις, αλλά η χρήση που τους κάνεις>>

Το Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” είναι ένα κοινωφελές ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα το οποίο ιδρύθηκε το 2011 προς τιμήν των Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου. Σκοπός του είναι να καταστήσει τη Μεσσηνία πρότυπο αειφόρου ανάπτυξης, μέσα από την υποστήριξη και προώθηση σχετικών δράσεων. Το Ίδρυμα σχεδιάζει, διαχειρίζεται και χρηματοδοτεί προγράμματα που αφορούν στην έρευνα, στην εκπαίδευση και στην υποστήριξη τοπικών δομών της Μεσσηνίας.
Δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων που αφορούν στην αγροτική ανάπτυξη, στην κοινωνία, στον πολιτισμό και στο περιβάλλον αναπτύσσοντας συνεργασίες με φορείς καθώς και με οργανισμούς των πεδίων αυτών.