Μια συγγραφέας στο νηπιαγωγείο μας

Με χαρά υποδεχθήκαμε στο νηπιαγωγείο μας την αγαπητή συνάδερφο Μαρία Γεωργίου ,η οποία έχει γράψει  παιδικά βιβλία σχετικά με θέματα που διαπραγματευόμαστε με τα παιδιά στο νηπιαγωγείο .

Μας μίλησε για τις ιδέες που γεννιούνται στο μυαλό της ,όταν κοιτάζει  γύρω της και πως οι ιδέες αυτές γίνονται ιστορίες για παιδιά .πως δημιουργεί τους ήρωες  των ιστοριών της ,πως εικονογραφεί τα βιβλία της και πρότεινε στα παιδιά να κάνουν και αυτά μικρές ιστορίες ,με την φαντασία τους .

Μας διάβασε την ΦΡΟΥΤΟΒΙΤΑΜΙΝΟΧΩΡΑ  .

Ασθένεια εξαπλώνεται στον κόσμο,καθώς έχουν εισβάλει τα μικρόβια στην Φρουτοβιταμινοχώρα και σπέρνουν την διχόνοια ανάμεσα σε φρούτα και βιταμίνες.Οι κάτοικοι της Λαχανικοχώρας συμφιλιώνουν τα φρούτα και τις βιταμίνες σταματώντας την κακή επίδραση των μικροβίων.

Πρόκειται για ένα βιβλίο εκπαιδευτικό ,γραμμένο σε στιχάκια με ομοιοκαταληξία, το οποίο έχει στόχο να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με την υγιεινή διατροφή, καλογραμμένο και ευχάριστο  ,που έγινε αποδεκτό με ενθουσιασμό  από  τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας.

1 2 3 4 5 6 6 1 7

8 9 10

Ευχαριστούμε πολύ την αγαπητή φίλη και συνάδελφο που μοιράστηκε τις ιστορίες της μαζί μας και της ευχόμαστε να γράψει πολλές ακόμα.

Το φλουρί της Βασιλόπιττας

Με λαχτάρα τα μικρά χεράκια έψαξαν το κομμάτι της βασιλόπιτας για το τυχερό φλουρί.πιτα 2024Τελικά βρέθηκαν οι δύο τυχεροί της φετινής χρονιάς ,για τα δύο τμήματα του νηπιαγωγείου μας που πήραν και τα ανάλογα δωράκια.

Πολλές ευχές για υγεία και ευτυχία μέσα από την καρδιά μας .

Ευχαριστούμε το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που φρόντισαν και φέτος για τις βασιλόπιτες..