Αρχική » Ανακοινώσεις » Πρόσκληση σε Δειγματικές Διδασκαλίες στο Πειραματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών 2/2/23

Πρόσκληση σε Δειγματικές Διδασκαλίες στο Πειραματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών 2/2/23

Την Πέμπτη 02/02/2022 θα πραγματοποιηθούν δύο ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ

Α. τη 2η διδακτική ώρα 09:05-09:45 π.μ. στο Τμήμα Γ1 στο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών ( Σολωμού & Μαγούλας, Πανεπιστημιούπολη, Κάτω Καστρίτσι https://gym-aei-patras.ach.sch.gr/) ,  θα πραγματοποιηθεί υπό την – συνεργασία – συντονισμό μας, δειγματική διδασκαλία από τον συνάδελφο, εκπαιδευτικό ΠΕ86

  • κ. Πέτρο Σταυρόπουλο με θέμα “Κλήση Διαδικασιών” για τη διδασκαλία της θεματική ενότητας: 1.2 Προγραμματισμός- 1.2.5 Σχεδιασμός και ανάπτυξη προγραμμάτων – Δημιουργία υποπρογραμμάτων που καλούνται από προγράμματα, στο πλαίσιο της πιλοτικής εφαρμογής του νέου προγράμματος σπουδών του μαθήματος της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο.

Θα ακολουθήσει (την 3η και 4η ώρα, 09:55-11:35) συζήτηση – αναστοχασμός επί της Δειγματικής Διδασκαλίας και συζήτηση για τη διδασκαλία της Πληροφορικής στο Γυμνάσιο και το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών.
Β. την 5η διδακτική ώρα 11:50 – 12:35

Β. στο Τμήμα ΓΟΙΚΠΛ στο Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών, Σολωμού & Μαγούλας, Πανεπιστημιούπολη, Κάτω Καστρίτσι http://lyk-aei-patras.ach.sch.gr/ θα πραγματοποιηθεί υπό την συνεργασία – συντονισμό μας, δειγματική διδασκαλία από τον συνάδελφο, εκπαιδευτικό ΠΕ86

  • κ. Νικόλαο Καρά με θέμα “Υποπρογράμματα (Διαδικασίες και συναρτήσεις) “στο πλαίσιο της διδασκαλία της θεματικής ενότητας: “10 Τμηματικός Προγραμματισμός” του μαθήματος της Πληροφορικής Γ’ Τάξης στο Γενικό Λύκειο.

Θα ακολουθήσει (την 6η & 7η ώρα, 12:40 -14:10 μ.μ.) συζήτηση – αναστοχασμός επί της Δειγματικής Διδασκαλίας και συζήτηση για τη διδασκαλία της Πληροφορικής στη Γ’ ΓΕΛ και τον αναστοχασμό επί της εκπαιδευτικής διεργασίας.

Αυτές τις δειγματικές διδασκαλία υπάρχει η δυνατότητα και προσκαλούνται να παρακολουθήσουν από οκτώ (8) έως δέκα (10) εκπαιδευτικοί Πληροφορικής από Γυμνάσια και ΓΕΛ της ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας που το επιθυμούν.

Θα προτιμηθούν – επιλεγούν κατά προτεραιότητα Νεοδιόριστοι, Αναπληρωτές και Μόνιμοι Εκπαιδευτικοί Πληροφορικής (ΠΕ86) που το επιθυμούν από τα πιο κοντινά (προς το Πειραματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών), οι οποίοι θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με Email (Προς: papspyr@gmail.com Κοιν. pekesde@sch.gr) στον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής (ΠΕ86) Δυτικής Ελλάδας το αργότερο έως την Τρίτη 24/01/2023 12:30 μ.μ. Στο email παρακαλούμε να αναγράφονται εκτός από το Επώνυμο Όνομα, το σχολείο υπηρέτησης το τρέχον σχολικό έτος, τα χρόνια υπηρεσίας, Νεοδιόριστος, Αναπληρωτής ή Μόνιμος Εκπαιδευτικός και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η πρόσκληση προς τα σχολεία – επιλεγέντες εκπαιδευτικούς θα γίνει έγγραφο μας έως την Παρασκευή 27/01/2023.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση