Καλώς ήλθατε!

Καλωσήρθατε στο ιστολόγιο του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) Πληροφορικής (ΠΕ86) Δυτικής Ελλάδας blogs.sch.gr/synee86de με έδρα την Πάτρα (ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας), Δρ. Σπυρίδωνος Παπαδάκη.
[Βιογραφικό στα Ελληνικά | CV in English]

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – ΚΑΛΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ
(Από τις Ανακοινώσεις μπορείτε να βλέπετε τις νεότερες δράσεις μας)

K


Ενημέρωση-Επιμόρφωση στους Εκπαιδευτικούς ΠΕ86 Δυτικής Ελλάδας για την Εκπαίδευση από Απόσταση


Προτάσεις Συντονιστών/ριών Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής ΠΕ86 για την Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση προς ΥΠΑΙΘ


Στην Ελλάδα σύμφωνα με τον ν.4547/12-6-2018 υπάρχουν 24 Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.)


  • Για τη στελέχωση των ΠΕ.Κ.Ε.Σ. συνιστώνται στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων πεντακόσιες σαράντα (540) θέσεις Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου, εκ των οποίων είκοσι μία (21) Πληροφορικής (ΠΕ86) οι οποίες πληρούνται από εκπαιδευτικούς που επιλέγονται για τριετή θητεία.
  • Κάθε Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου έχει την επιστημονική ευθύνη, για τα θέματα του κλάδου του, του συνόλου των σχολικών μονάδων και Ε.Κ. που υπάγονται στο οικείο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και την παιδαγωγική ευθύνη για μια ενότητα σχολικών μονάδων η οποία του ανατίθεται από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.
Στην Ελλάδα σύμφωνα με τον ν.4547/12-6-2018 υπάρχουν 24 Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.ΚΕ..Σ.) στα οποία έχουν την έδρα τους 21 Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) Πληροφορικής (ΠΕ86)

Ένα σχόλιο

  1. Γεια σας, αυτό είναι ένα σχόλιο.
    Για να ξεκινήσετε με την έγκριση, επεξεργασία και διαγραφή σχολίων, παρακαλώ επισκεφθείτε την οθόνη Σχόλια στον Πίνακα Ελέγχου.
    Τα άβαταρ των σχολιαστών προέρχονται από το Gravatar.

Αφήστε μια απάντηση