Συνεργασία με Εργαστήριο Σχολικής Ψυχολογίας Ε.Κ.Π.Α. ανάρτηση

Υλοποίηση συνάντησης συνεργασίας των ΣΕΕ ΠΕ60 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ Πελοποννήσου και των Νηπιαγωγών του Διαπεριφερειακού Διαδικτυακού Νηπιαγωγείου με το Εργαστήριο Σχολικής Ψυχολογίας του Ε.Κ.Π.Α

Δράσεις ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Τελευταία Νέα Χωρίς κατηγορία

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως συνάντηση συνεργασίας των ΣΕΕ ΠΕ60 κας Σαραντοπούλου Στυλιανής, κας Παντελέων Μιχαλίτσας και κας Νικολάου Αλεξάνδρας του ΠΕ.Κ.Ε.Σ Πελοποννήσου και των Νηπιαγωγών των τριών τμημάτων του Διαπεριφερειακού Διαδικτυακού Νηπιαγωγείου της ΠΔΕ Πελοποννήσου με το Εργαστήριο Σχολικής Ψυχολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνάντηση αναδείχθηκε η σημαντικότητα της συνεργασίας της επιστημονικής ομάδας του Εργαστηρίου Σχολικής Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ με τις νηπιαγωγούς που διδάσκουν στο Διαδικτυακό Νηπιαγωγείο, σε ζητήματα ψυχοκοινωνικής και μαθησιακής υποστήριξης των μαθητών/τριών καθώς και των γονέων αυτών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Διευθύντρια του Εργαστηρίου Σχολικής Ψυχολογίας καθηγήτρια κα. Χρυσή Χατζηχρήστου και οι επιστημονικοί συνεργάτες, μέλη της επιστημονικής ομάδας, κα Λαμπροπούλου Αικατερίνη, επίκουρη καθηγήτρια, κ.Γεωργουλέας Γεώργιος, σχολικός ψυχολόγος και η κα Σπυριδούλα Μίχου, ψυχολόγος. Το συντονισμό της πρακτικής άσκησης των φοιτητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Σχολική Ψυχολογία» είχε η κα. Βασιλική Νικολοπούλου Ε.ΔΙ.Π στο τμήμα Ψυχολογίας. Τη συνάντηση τίμησε με την παρουσία της και η Αν. Οργανωτική Συντονίστρια του ΠΕ.Κ.Ε.Σ Πελοποννήσου κα Αικατερίνη Γκίνη.

Ευχαριστούμε τις νηπιαγωγούς των τριών τμημάτων του Διαδικτυακού Νηπιαγωγείου για τη συμμετοχή τους και τις εύστοχες παρεμβάσεις τους, κα Χατζηαποστόλου, κα Γερμανάκου, κα Πετρή, κα Τζουβάρα, κα Καγιαννά, κα Σαλαμούρα και κα Παπαδημητρίου καθώς και τις φοιτήτριες που συμμετέχουν στην επιστημονική ομάδα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους και όλες τους συμμετέχοντες/τις συμμετέχουσες για τη διάθεση και πρόθεση συνεργασίας, με στόχο την προσφορά ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στο πλαίσιο της λειτουργίας του Διαπεριφερειακού Διαδικτυακού Νηπιαγωγείου της ΠΔΕ Πελοποννήσου.