Ομολογώ ότι ιστολόγιο με σκοπό τη …συμμετοχική συγγραφή σεναρίου πρώτη φορά συναντώ. Το αποτόλμησε η συγγραφέας και σκηνοθέτης Λουκία Ρικάκη, η οποία δημιούργησε το ιστολόγιο you …my mirror. Σκοπός του ιστολογίου είναι να φιλοξενήσει ένα μέρος της έρευνας για τη νέα της ταινία Εσύ ο καθρέφτης μου.

Ένα μέρος της ταινίας θα είναι μυθοπλαστικό και ένα μικρό μέρος θα συντεθεί από ιστορίες που μπορείτε να στείλετε εσείς…με το πως εσείς αντιμετωπίζετε την ομορφιά στην καθημερινή ζωή η ακόμη και στα όνειρα, λέει η Λουκία Ρικάκη στο προλογικό της σημείωμα.  Μπορείτε λοιπόν να πάρετε μέρος στην ταινία στέλνοντας τη δική σας μικρή ιστορία με θέμα την ομορφιά. Οι συγγραφείς των ιστοριών που θα επιλεγούν τελικά θα πάρουν μέρος στα γυρίσματα της ταινίας. Μάλιστα, στη διάρκεια της αφήγησής τους θα δημιουργείται ένα φωτογραφικό πορτραίτο τους με στοιχεία από την ιστορία τους.

Η ιδέα φαίνεται ενδιαφέρουσα…

3 Σχόλια “you …my mirror”
  1. Ο/Η ΠΟ λέει:

    @nkaklam
    Γιατί αυτή η παρατεταμένη σιωπή; Αλλιώς μας είχατε συνηθίσει. Αισθητή η απουσία σας…

  2. Σ’ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου καλή μου school-a και συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Η σιωπή δεν ήταν προϊόν επιλογής αλλά αποτέλεσμα μιας -ας την πούμε έτσι- οριακής κατάστασης που έστρεψε αλλού την προσοχή μου τις τελευταίες εβδομάδες. Ελπίζω από δω και πέρα να τα λέμε συχνότερα…

  3. Ο/Η Εικονική λέει:

    […] και το είχα σχολιάσει μάλιστα σε προηγούμενη ανάρτηση. Καθώς επισκέφτηκα σήμερα το ιστολόγιο της κ. Ρικάκη […]

  4.  

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων