Τελετή Αγιασμού

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Ενόψει της έναρξης του Νέου Σχολικού Έτους, θα θέλαμε να σας καλοσωρίσουμε στο Νηπιαγωγείο μας και να  ευχηθούμε Υγεία σε όλους και Καλή Πρόοδο στα παιδιά.

Μετά τις νέες διευκρινιστικές οδηγίες του Υπουργείου παιδείας, οι οποίες εστάλησαν στο Νηπιαγωγείο την Παρασκευή 11/9/2020 το μεσημέρι, σας ανακοινώνουμε τα εξής:

  1. Ο Αγιασμός θα γίνει την Δευτέρα 14.09.2020 στις 11.3ο π.μ. Μετά τον αγιασμό οι γονείς θα συνοδέψουν τα παιδιά στο σπίτι.
  2. Στις 12.οο π.μ. θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των Γονέων και Κηδεμόνων από την Προϊσταμένη και τις εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Νηπιαγωγείου γενικά και ειδικά σε σχέση με τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.
  3. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στις σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία) στις 8.15-8.30 και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του κάθε σχολείου που θα περιλαμβάνει:
     Συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων
    προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ
     Επεξήγηση επί του περιεχομένου του έντυπου ενημερωτικού υλικού που έχει σταλεί
    (Φ.7/117703/Δ1/9-9-2020)
     Διανομή μάσκας ανά μαθητή
     Ιδιαίτερη έμφαση στην ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας
  4. Παρακαλούμε, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ενημέρωση να προσέλθουν στην αυλή του Νηπιαγωγείου σύμφωνα με τα μέτρα κατά της διασποράς του  κορωνοϊού Covid-19 (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, χρήση απολυμαντικού κ.α.)
  5. Καλό είναι να διαβάσετε τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας
  6. Θα είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά στο τηλ. 2331041114 για να συζητήσουμε και να λύσουμε ΜΑΖΙ οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί.

Καλή αρχή σε όλους και όλες!

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου

Τσέου Ελένη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *