Με όλη μας την καρδιά, προσφέραμε τους αισθητηριακούς φάρους που δημιουργήσαμε στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων «Φωτεινές Περιστροφές» σε δύο ενταξιακές δομές ειδικής αγωγής, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ατλαντίδα» και το γειτονικό μας Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ. Άλλωστε, αυτός ήταν ο σκοπός της συνεργατικής δράσης μας, η οποία αναδεικνύει την αξία του σεβασμού στη διαφορετικότητα και της κοινωνικής ευθύνης, ενθαρρύνοντας τα μικρά μας να γίνουν φορείς θετικών αλλαγών στην κοινότητα και να συμβάλλουν σε ένα πιο ευαίσθητο και συμπεριληπτικό κοινωνικό σύνολο.
Εκπρόσωπος του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ατλαντίδα» παρέλαβε τον ένα μας φάρο μετά τη λήξη της έκθεσης των έργων στο Γιαλί Τζαμί και πολύ μας άρεσε που είδαμε στις φωτογραφίες που μας έστειλαν να τον αξιοποιούν, να ασχολούνται με τα παιχνίδια του!
Τον δεύτερο φάρο μας, το «φάρο των συναισθημάτων», τον παραδώσαμε στην κ. Αγγελική Καπλανίδου, Προϊσταμένη του γειτονικού μας Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, και στην κ. Χριστίνα, ειδική παιδαγωγό του Κέντρου, όταν μας επισκέφθηκαν.
Αυτό που ευχόμαστε είναι οι φάροι μας να σκορπίσουν το «φως» της αγάπης -που δεν κάνει διακρίσεις- και να ανοίξουν δρόμους νέους ελπίδας, χαράς, ζεστασιάς!