Δωρεά παιδαγωγικού υλικού σε Ειδικά Σχολεία

Φεβ 202225

Με τον πιο όμορφο τρόπο, με μια πράξη αγάπης, ολοκληρώθηκε το δεύτερό μας Εργαστήριο Δεξιοτήτων με τίτλο “Κι αν δεν είχα φτερά να πετάξω”, το οποίο είχε στόχο να ευαισθητοποιήσει και να δραστηριοποιήσει τα παιδιά σε κοινωνικά ζητήματα, αναπτύσσοντας το αίσθημα της αλληλεγγύης!

19

Το παιδαγωγικό υλικό που δημιουργήσαμε με τα μικρά μας -μέρος αυτού με τη συμβολή και των γονέων τους-, το παραδώσαμε μαζί με το Αειφόρο Νηπιαγωγείο Ταυρωνίτη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κ.Α.Π.Ν.Κ. και στο Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ Χανίων, κίνηση που έδωσε “φτερά” στην καρδιά μας! Άλλωστε αυτή είναι η έννοια της προσφοράς, να δίνεις αλλά και να παίρνεις χαρά και εμείς τα νιώσαμε και τα δύο! Ευχαριστούμε τον κύριο Δημήτρη Χαμηλάκη, διευθυντή του Κ.Α.Π.Ν.Κ. και την κυρία Αγγελική Καπλανίδου, υπεύθυνη του Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ Χανίων, για τη ζεστή υποδοχή, για το “αγκάλιασμα” της ιδέας, της σκέψης που έγινε πράξη!

20

Ευχόμαστε το υλικό που δωρίσαμε να φανεί χρήσιμο, να βοηθήσει παιδιά και εκπαιδευτικούς και να χαρίσει χαμόγελα πολλά! Μακάρι στο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να επεκτείνουμε αυτή μας τη συνεργασία φέρνοντας και τα παιδιά μας κοντά!  

Στο κοινό μας padlet με το Αειφόρο Νηπιαγωγείο Ταυρωνίτη μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένες όλες τις δράσεις του Εργαστηρίου μας. 

 

 

από κάτω από: Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο, Εργαστήρια Δεξιοτήτων, Ψυχική Υγεία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δωρεά παιδαγωγικού υλικού σε Ειδικά Σχολεία    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων