Πλανήτης Γη: Μια υπέροχη μέρα (ταινία)/ Earth: One Amazing Day (2017)

Earth One Amazing Day

MV5BNzIzOWNmODUtNDY1Mi00OTNmLTg0YjgtZGI2NDMyZmNiMGQ2XkEyXkFqcGdeQXVyMTA4NjE0NjEy. V1Γη. Ο πλανήτης μας και ο μοναδικός στο σύμπαν που μπορεί να υποστηρίξει ζωντανούς οργανισμούς. Η Γη φιλοξενεί μια τεράστια ποικιλία περιβαλλόντων και ζώων, αλλά πώς είναι μια μέρα στη ζωή αυτών των πλασμάτων;

Από το στούντιο BBC Earth Films,έρχεται αυτή η υπέροχη ταινία…. ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, ερευνώντας τις ζωές εξαιρετικών πλασμάτων, όλα μέσα σε 24 ώρες.
Μια εκπληκτική μέρα, ένα εκπληκτικό ταξίδι αποκαλύπτει την τρομερή δύναμη του φυσικού κόσμου.  Κατά τη διάρκεια μιας μόνο ημέρας, παρακολουθούμε τον ήλιο από τα ψηλότερα βουνά μέχρι τα πιο απομακρυσμένα νησιά, από εξωτικές ζούγκλες μέχρι αστικές ζούγκλες.Οι εκπληκτικές ανακαλύψεις στην τεχνολογία δημιουργίας ταινιών   και οι καινοτομίες  κινηματογράφησης σας φέρνουν κοντά με ένα cast από αξέχαστα πλάσματα.

eoad header
Δομημένη ώστε να απεικονίζει τις μεταβαλλόμενες αντιδράσεις της φύσης από την αρχή μιας μέρας μέχρι το τέλος της, η ταινία περιλαμβάνει πολλές αξέχαστες σεκάνς. Ταχέως κινούμενα φίδια κυνηγούν ένα μωρό ιγκουάνα. Ένα πουλάρι ζέβρα προσπαθεί απεγνωσμένα να διασχίσει ένα μαινόμενο ποτάμι. Δύο καμηλοπαρδάλεις σφυροκοπούνται αλύπητΑ! Μια λεοπάρδαλη προσπαθεί να σκοτώσει ένα μωρό ζέβρα, μόνο για να αντιμετωπίσει την οργή της γενναίας, προστατευτικής μητέρας της. Ακόμη μια σπερματοφάλαινα παίρνει έναν υπνάκο, με το τεράστιο σώμα της να κρέμεται κάθετα στον ωκεανό, ένας πιγκουίνος που αναλαμβάνει ηρωικά μια καθημερινή μετακίνηση που αψηφά τον θάνατο για να ταΐσει την οικογένειά του,  και μια τεμπελιά στο κυνήγι της αγάπης.

Αφηγημένο με χιούμορ, οικειότητα, συγκίνηση και εντυπωσιακή κινηματογραφική αίγλη, το Γη: Μια εκπληκτική μέρα αναδεικνύει θεαματικά πως κάθε μέρα είναι γεμάτη με περισσότερα αόρατα δράματα και θαύματα από όσα φαντάζεστε – μέχρι τώρα!

Δείτε την ταινία:

unnamed

 

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά δημιουργού4.0.

Σχετικά με ΤΣΑΟΥΣΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ

Γεια σας,Ονομάζομαι Τσαουσίδου Μαίρη.  Υπηρετώ εδώ και 29 έτη  ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11) στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Ανατολικής Θεσσαλονίκης.  Ευελπιστώ να δημιουργήσω αλλαγές στον εαυτό μου και στη συνέχεια και στο περιβάλλον μου για το κοινό καλό, μέσα από το θετικό μετασχηματισμό στις σύγχρονες κοινωνίες, ειδικά σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε όλοι μας πλανητικά.

Είμαι παντρεμένη και έχω δυο παιδιά και ένα σκύλο και 2  γάτους!!!!! Μου αρέσει το θέατρο, τα ταξίδια, η κωπηλασία και το διάβασμα.
Αγαπώ πολύ τα παιδιά και εύχομαι να έχουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων! Καλή αρχή σε όλους!

Αγαπημένο ρητό: «Το να ξεστομίζεις μια λέξη είναι σαν να χτυπάς μια νότα στο πληκτρολόγιο της φαντασίας.
Για όσα δεν μπορείς να μιλήσεις πρέπει να σωπαίνεις.»
Ludwig Wittgenstein


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Εκπαιδευτικό Υλικό, Εργαστήρια δεξιοτήτων, Θεματική 2 :ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, Κινηματογραφική παιδεία, Παγκόσμια και τοπική Φυσική κληρονομιά–Οικολογία, Παγκόσμιες ημέρες - Αφιερώματα, Ψηφιακή βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη. Ετικέτες: , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.