Ρεσιτάλ και σεμινάριο πιάνου από τον κ. Λάμπη Βασιλειάδη

lambis Vasiliadis

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στο σχολείο μας  τον διακεκριμένο πιανίστα και καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Λάμπη Βασιλειάδη.

 Πρόκειται για έναν πιανίστα με πλούσια δισκογραφία και συνεχείς εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό του οποίου οι συναυλίες χαρακτηρίζονται από έντονα προσωπικό στυλ, αξιοθαύμαστη δεξιοτεχνία και ερμηνείες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου θα παραδώσει ανοιχτό σεμινάριο πιάνου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας το οποίο απευθύνεται στους μαθητές του σχολείου μας αλλά και σε όσους σπουδαστές πιάνου ενδιαφέρονται. Οι ακριβείς ώρες θα διαμορφωθούν αναλόγως με το πλήθος των συμμετοχών.Επιπλέον, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε σε ρεσιτάλ πιάνου με έργα του Robert Schumann στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την δραματική “Σονάτα Νο.1” (op. 11), τις “Συμφωνικές Σπουδές” (op. 13) έργο που χαρακτηρίζεται τόσο από απαιτητική δεξιοτεχνία όσο και από την σκοτεινή διάθεση που μεταφέρει και το “Καρναβάλι” (op. 9) που συνδυάζει τους εύθυμους χαρακτήρες της Comedia del Arte με την τρυφερή και αισιόδοξη πλευρά των νεανικών χρόνων του συνθέτη.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8:00 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά στο σεμινάριο της Παρασκευής να επικοινωνήσουν με την καθηγήτρια του Μουσικού Σχολείου κ. Εβίτα Μανιατοπούλου στο mapiaevi@gmail.com