Καλλιτεχνικός διαγωνισμός «H Κίνηση δίνει Ζωή – Κίνηση “αλλιώς”» _10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού ΑθλητισμούΕυρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2023 στο Μουσικό Σχολείο Χίου παράλληλα με το αγωνιστικό πρωτάθλημα των παραολυμπιακών αθλημάτων εξελίχθηκε και καλλιτεχνικός διαγωνισμός .

Οι καλλιτέχνες των ομάδων κλήθηκαν έχοντας σαν moto τα συνθήματα «Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ  ΖΩΗ» με την ειδική Θεματική: ΚΙΝΗΣΗ “ΑΛΛΙΩΣ”  να παραδώσουν ένα καλλιτεχνικό έργο που να αποτυπώνονται τα παραπάνω συνθήματα. Ο διαγωνισμός δεν είχε περιορισμούς όσον αφορά τα υλικά που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι καλλιτέχνες. Τα παραδοτέα θα διακοσμήσουν το σχολείο μας και τις τάξεις μας.

Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης ανέδείξε τις νικητήριες ομάδες λαμβάνοντας υπόψη τη σύλληψη της ιδέας, την απόδοση – αποτύπωση καθώς και την καλλιτεχνική επιμέλεια αυτής.

Την 1η θέση κατέλαβαν τα έργα

 τη 2η θέση μοιράστηκαν τα έργα

η 3η θέση απονεμήθηκε  στα έργα

και στην 4η θέση ισοβάθμησαν τα έργα

Απονέμηθαν και τα παρακάτω βραβεία

Στη μαθήτρια Ντάτη Καλλιρόη για το έργο της ¨Το DNA της κινησης” απονεμήθηκε το βραβείο “Σχεδιαστική Δεξιότητα , ιδέα για αφίσα και πρωτοτυπία”

Στη μαθήτρια Γιαννακάκη Λένια ,για το έργο της ” Ο αθλητισμός της φύσης” απονεμήθηκε  “βραβείο πρωτοτυπίας”

Στις μαθήτριες Κόρμαλου Ευδοκία & Στυλιανοπούλου Αλεξιάννα απονεμήθηκε το Βραβείο ” Σχεδιαστική Δεξιότητα, Συναίσθημα & ιδέα για αφίσα”

Στη μαθήτρια Νόκκα Χρύσα απονεμήθηκε το Βραβείο “Πρωτοτυπία & Ιδέα για αφίσα”

Στη μαθήτρια Μελαχροινούδη Ευαγγελία  απονεμήθηκε το Βραβείο “Συναίσθημα & Ιδέα για αφίσα”

Στον μαθητή Γκούμα Κων/νο απονεμήθηκε το Βραβείο “Ιδέα για αφίσα”

Στη μαθήτρια Κουγιούλη Μυρτώ απονεμήθηκε το Βραβείο “Ιδέα για αφίσα”

Στον μαθητή Κολοβό Ταξιάρχη Δημήτριο απονεμήθηκε το Βραβείο “Σχεδιαστικής ικανότητας”

Τα αποτελέσματα του Καλλιτεχνικού διαγωνισμού δίνουν πόντους οι οποίοι συναθροίζονται μαζί με τα αποτελέσματα των αθλημάτων και των παραδοτέων (άρθρο , φωτογραφίες, video) για να βγει ο νικητης της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού ΑθλητισμούΕυρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2023 του Μουσικού Σχολείου Χίου.