Συμμετοχή του σχολείου μας στον διαγωνισμό ανακύκλωσης μπαταριών ΑΦΗΣ

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας συμμετέχει στη δράση-διαγωνισμό ανακύκλωσης μπαταριών «Μεγάλοι-μικροί κυνηγοί» που σκοπό έχει να  καθοδηγήσει τους/τις μαθητές/τριες στην ευσυνείδητη συλλογή χρησιμοποιημένων μπαταριών στους κάδους ΑΦΗΣ. Στη δράση αυτή μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια, συγκεντρώνοντας σε ειδικό σημείο στο σπίτι όλες τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες, προτού τις φέρουν τα παιδιά στον Κάδο ΑΦΗΣ του σχολείου. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας!

Περισσότερες πληροφορίες στο:ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΦΟΔΙΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (afis-kinigoi.gr)

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Επιστολή προς τους γονείς από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.)



Λήψη αρχείου

Μήνυμα γραφείου Δημάρχου για τη λειτουργία των σχολείων

Αγαπητοί γονείς, σας διαβιβάζουμε το μήνυμα που λάβαμε από το Γραφείο Δημάρχου σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το κλείσιμο των σχολείων μέχρι 3 συνεχόμενες ημέρες. Από εκεί και πέρα η αρμοδιότητα ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Έτσι τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός κι αν δοθεί διαφορετική οδηγία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία έχει ενημερωθεί από εμάς».

Ο Δντής του σχολείου

Συνέχιση της αναστολής της δια ζώσης λειτουργίας του σχολείου -Τηλεκπαίδευση στις 8/2/2023

Αγαπητοί γονείς, μετά τη σημερινή απόφαση του Δημάρχου κ. Βλάση Τσιώτου, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης να παραμείνουν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και αύριο 8/2/2023 κλειστές, σας ενημερώνουμε, πως το σχολείο μας και αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 θα λειτουργήσει, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μέσω τηλεκπαίδευσης.

Το εξ αποστάσεως πρωινό ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας με τους συνδέσμους των δωματίων των εκπαιδευτικών στο Webex είναι ήδη αναρτημένο στα έγγραφα του μαθήματος της Γλώσσας στην ηλεκτρονική τάξη (eclass)Για να το δείτε θα πρέπει το παιδί σας να συνδεθεί στην ηλεκτρονική τάξη (eclass) με το όνομα χρήστη και τον κωδικό του και να εγγραφεί αν δεν  είναι εγγεγραμμένο στο μάθημα της Γλώσσας της τάξης του. Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να δείτε στην αντίστοιχη σελίδα του ιστολογίου με τίτλο  Εξ αποστάσεως

Για τη συνεχή ενημέρωσή σας για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, σας παρακαλούμε να  παρακολουθείτε το μέιλ σας, το ιστολόγιό μας ή και τα μηνύματα των εκπαιδευτικών της τάξης στο eclass αν χρειαστεί. Eπίσης, θα είμαστε στη διάθεσή σας τηλεφωνικά τις πρωινές ώρες λειτουργίας του σχολείου από τις 8.15΄  ως τις 14.00΄  για όποια άλλη υποστήριξη.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Συνέχιση της αναστολής της δια ζώσης λειτουργίας του σχολείου -Τηλεκπαίδευση στις 7/2/2023

Αγαπητοί γονείς, μετά τη σημερινή απόφαση του Δημάρχου κ. Βλάση Τσιώτου, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης να παραμείνουν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και αύριο 7/2/2023 κλειστές, σας ενημερώνουμε, πως το σχολείο μας αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 θα λειτουργήσει, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μέσω τηλεκπαίδευσης.

Το εξ αποστάσεως πρωινό ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας με τους συνδέσμους των δωματίων των εκπαιδευτικών στο Webex είναι ήδη αναρτημένο στα έγγραφα του μαθήματος της Γλώσσας στην ηλεκτρονική τάξη (eclass)Για να το δείτε θα πρέπει το παιδί σας να συνδεθεί στην ηλεκτρονική τάξη (eclass) με το όνομα χρήστη και τον κωδικό του και να εγγραφεί αν δεν  είναι εγγεγραμμένο στο μάθημα της Γλώσσας της τάξης του. Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να δείτε στην αντίστοιχη σελίδα του ιστολογίου με τίτλο  Εξ αποστάσεως

Για τη συνεχή ενημέρωσή σας για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, σας παρακαλούμε να  παρακολουθείτε το μέιλ σας, το ιστολόγιό μας ή και τα μηνύματα των εκπαιδευτικών της τάξης στο eclass αν χρειαστεί. Eπίσης, θα είμαστε στη διάθεσή σας τηλεφωνικά τις πρωινές ώρες λειτουργίας του σχολείου από τις 8.15΄  ως τις 14.00΄  για όποια άλλη υποστήριξη.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Αναστολή δια ζώσης λειτουργίας του σχολείου- Τηλεκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς, μετά την «απόφαση του Δημάρχου Βλάση Τσιώτου, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά», σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 θα λειτουργήσει μέσω τηλεκπαίδευσης. Το εξ αποστάσεως πρωινό ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας με τους συνδέσμους των δωματίων των εκπαιδευτικών  στο Webex θα αναρτηθεί ή στα έγγραφα του μαθήματος της Γλώσσας στην ηλεκτρονική τάξη eclass, ή θα κοινοποιηθεί με όποιον τρόπο κρίνει ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός του τμήματος πριν από την έναρξη των μαθημάτων. Επισημαίνουμε ότι, για να μπορέσει να εγγραφεί ένας/μια μαθητής/τρια στα μαθήματα του e-class, θα πρέπει ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ, στην πλατφόρμα, με το όνομα χρήστη και τον κωδικό του. Πληροφορίες για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση θα βρείτε στην αντίστοιχη καρτέλα του ιστολογίου Εξ αποστάσεως. Για περισσότερες οδηγίες ή ενημέρωση για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, σας παρακαλούμε να  παρακολουθείτε το μέιλ σας, το ιστολόγιό μας ή τα μηνύματα των εκπαιδευτικών της τάξης στο eclass. Επίσης, θα είμαστε στη διάθεσή σας τις πρωινές ώρες λειτουργίας του σχολείου από τις 8.15΄ως τις 14.00΄.

Ο Δ/ντής του Σχολείου