ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 1-6-2020

Αγαπητοί γονείς,

σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, το σχολείο μας, όπως και όλα τα σχολεία, θα επαναλειτουργήσει από τις 1-6-2020  έως και τις 26-6-2020. Σε όσα τμήματα τα παιδιά είναι έως 15 και μπορούν να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις, οι μαθητές και μαθήτριες θα έρχονται κάθε μέρα.( Β1,Γ1). Τα υπόλοιπα τμήματα έχουν υποδιαιρεθεί  σε 2 υποτμήματα, με βάση την αλφαβητική σειρά, και λαμβάνοντας υπόψιν  τα αδέρφια, προς διευκόλυνση των γονέων. Θα ενημερωθείτε από τους δασκάλους των τμημάτων .

Το 1ο υποτμήμα θα έρχεται Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, και το 2ο υποτμήμα Τρίτη και Πέμπτη. Την επόμενη εβδομάδα, θα αλλάζει αυτή η σειρά. Θα υπάρχει ενημέρωση και από τη Διεύθυνση, και από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

Προσευχή δε θα γίνεται στο προαύλιο.Θα γίνεται μέσα στην τάξη. Θα δημιουργηθούν γωνιές στο προαύλιο,για κάθε τάξη, και υπό την επιτήρηση των δασκάλων.Αυτές οι γωνιές θα ισχύουν και για τα διαλείμματα.

Τα μαθήματα θα ξεκινούν κανονικά στις 8.15π.μ.  και θα λήγουν στη 1.15μ.μ.

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα, προς το παρόν, δε θα λειτουργήσει.

Αν κάποιοι μαθητές ή μαθήτριες απουσιάζουν για σοβαρό λόγο, θα παρακαλούσαμε τους γονείς, να μας φέρουν μιαν Υπεύθυνη Δήλωση.

Το σχολείο έχει καθαριστεί πολύ σχολαστικά, θα γίνει απολύμανση μέσα στο Σαββατοκύριακο, και έχουμε προμηθευτεί από την Σχολική Επιτροπή, το αντισηπτικό υλικό που χρειάζεται.

Θα παρακαλούσαμε τους γονείς, να φροντίσουν ώστε τα παιδιά να έχουν κάθε μέρα μαζί τους εκτός από το φαγητό τους, και ένα μπουκάλι με νερό, αντισηπτικά μαντηλάκια ή τζελ, και χαρτομάνδιλα.

Εάν διαπιστώσετε συμπτώματα κρυολογήματος στα παιδιά, θα παρακαλούσαμε να παραμείνουν στο σπίτι, έως ότου υποχωρήσουν όλα τα συμπτώματα.

Ευχόμαστε καλή αρχή και καλή συνέχεια!

 

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου