Τζούνιορ φεστιβάλ εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας με θέμα το διάστημα

Αξιότιμοι εκπαιδευτικοί και γονείς,
Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη με το μη κερδοσκοπικό σωματείο της eduACT διοργανώνουν το Τζούνιορ φεστιβάλ εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας με θέμα το διάστημα.
Σύντομη περιγραφή προγράμματος:
Το Φεστιβάλ αφορά σε μαθητές Α’,Β’,Γ,Δ’ δημοτικού όλων των τοπικών διαμερισμάτων του δήμου. Η εγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά στο site της eduACT και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η επιμόρφωση, η οργάνωση και ο συντονισμός των ομάδων γίνεται από την eduACT. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί η τελική εκδήλωση στο δημαρχείο Πανοράματος στις 13/4/2019 με την συμμετοχή όλων των ομάδων, θα παρουσιαστούν τα αποτέλεσμα της δουλειάς των μαθητών και θα ακολουθήσει η τελετή βράβευσης.
Σημαντικές πληροφορίες
-εγγραφές στο site της eduACT (eduact.org) μέχρι τις 31/1/2019
-το πρόγραμμα είναι δωρεάν
-8 εργαστήρια ρομποτικής και 1 τελική εκδήλωση
-δεν χρειάζεται κανένας εξοπλισμός από τα παιδιά
-παιδιά Α’ – Δ’ δημοτικού
Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα παιδιά των σχολείων σας καθώς το παραπάνω πρόγραμμα αποτελεί ευκαιρία για την εισαγωγή των παιδιών στην εκπαιδευτική ρομποτική και τον κόσμο του STEAM (Science, Technology, Engineering, the Arts and Mathematics).
Σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση για την εγγραφή των παιδιών ενώ θα ήταν χαρά μας να επικοινωνήσουμε για να λύσουμε τυχόν απορίες.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Για την ομάδα της eduACT,
Τάνης Βασίλης
Συντονιστής προγράμματος
Τηλ 6943439486