Μια Ζωντανή Αλυσίδα Ζωής στο Λαογραφικό Μουσείο Χαλκίδας

Χθες, 19 Νοεμβρίου, πραγματοποιήσαμε την επίσκεψή μας στο Λαογραφικό Μουσείο της Χαλκίδας, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο νηπιαγωγείο μας. Αν και έχουμε επισκεφτεί το μουσείο πολλές φορές, αυτή η επίσκεψη είχε μια ξεχωριστή ομορφιά: μας συνόδευσαν παππούδες και γιαγιάδες των μαθητών μας, δημιουργώντας μια ζεστή και συγκινητική «γέφυρα» ανάμεσα στις γενιές.Μαζί ανακαλύψαμε τις παραδοσιακές φορεσιές της παλιάς Χαλκίδας και παρατηρήσαμε τα διάφορα εκθέματα που αναδεικνύουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων στο παρελθόν. Για να δείτε περισσότερες εικόνες από το μουσείο, μπορείτε να επισκεφτείτε προηγούμενη ανάρτησή μας πατώντας εδώ.

Η φωνή μας ενάντια στην πλαστική ρύπανση

Η φωνή μας ενάντια στην πλαστική ρύπανση κάθε μέρα δυναμώνει! Μαζί με τους μαθητές μας και με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης φτιάξαμε το τραγούδι «Πλαστικό; Όχι, ευχαριστώ!». Με έμπνευση, δημιουργικότητα και συνεργασία αποδεικνύουμε πως η αλλαγή για έναν καθαρότερο πλανήτη ξεκινά από εμάς!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας ενίσχυσε το έργο μας ενάντια στην πλαστική ρύπανση με την αγορά φίλτρου νερού.6o Nhpiagogeio CHalkidas