2263 ΚΑΡΔΙΕΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟ 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ!!

Τα 24 νηπιαγωγεία του δικτύου ΕΝΕΡΓΑ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΜΙΑ ΟΙΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ, μεταξύ αυτών και το 6ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, κάνοντας πράξη καθημερινά το μήνυμα του διαγωνισμού του European School Radio “Από το Εγώ στο Εμείς” κέρδισαν το 1ο βραβείο ακροατών ανάμεσα σε 140 συμμετοχές από όλες τις βαθμίδες. Το μαθητικό ραδιόφωνο είπε «Κάν’ το ν’ ακουστεί» και τα παιδιά μίλησαν με τη δύναμη της ψυχής τους για την αγάπη τους προς τον άλλον, για το περιβάλλον, για όσα εύχονται και ελπίζουν, για όσα με αισιοδοξία μας γεμίζουν! Ευχαριστούμε τον καθένα χωριστά που μας χάρισε μία κόκκινη καρδιά και δίνουμε υπόσχεση πως, όλες αυτές μαζί θα δυναμώσουν τη θέλησή μας να προχωράμε πάντα με τη σκέψη «Από το Εγώ στο Εμείς»!

Φυτεύουμε στο παρτέρι μας και ομορφαίνουμε την αυλή μας!

Ευχαριστούμε τη Γεωπονική Υπηρεσία του Δ.Χαλκιδέων και τη κυρία Δέσποινα Τοραμάν για την υπέροχη δράση !!Τα παιδιά έμαθαν παίζοντας για τα λουλούδια και τη φωτοσύνθεση και φύτεψαν το καθένα το δικό του λουλούδι.Στο παρτέρι της αυλής φυτεύτηκε και μια ελιά με την υπόσχεση όλοι εμείς που συμμετείχαμε στο φύτεμα να ξανασυναντηθούμε  για να δούμε την ανάπτυξη της μετά από δέκα χρόνια!

Η καινούρια ζωγραφισμένη αυλή μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στη ζωγράφο Ελένη Βάγια για το μεράκι και όλη την αγάπη που έβαλε στις ζωγραφιές της.
Πηγή έμπνευσης μας υπήρξε το υπέροχο και αγαπημένο παραμύθι της κ.Γιολάντας Τσορώνη Γεωργιάδη ,, Ο Γλεντζοφλέβαρος,, και η εικονογράφηση του από την κ.Νίκη Λεωνίδου.

Η καινούρια αυλή μας!

Ευχαριστούμε τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων και ιδιαίτερα τους κ. Νίκο Σιόλια και Βαγγέλη Κυριακόπουλο.Με τις δικές τους ενέργειες η αυλή μας σοβατίστηκε ,βάφτηκε,απέκτησε παρτέρι για να φυτεύουμε και δάπεδο ασφαλείας.Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για το καινούριο μανάβικο,το μπαούλο της αυλής και την μπασκέτα.

    

       

 

EUROBEAN SCHOOL RADIO-Ενεργά σχολεία ,μια Οικοσυμμαχία

Ψηφίστε τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό του EUROPEAN SCHOOLRADIO. Επιλέγουμε το Νο 6358 (Είμαστε αρκετοί, έλα και εσύ να γίνουμε πολλοί) το ακούμε και μόλις εμφανιστεί η καρδιά την πατάμε φυσικά για να κοκκινίσει!

Mας εκπροσωπεί το 1ο Νηπιαγωγείο Λουτρών.
Η ψηφοφορία λήγει στις 25/5/2021 στις 21.00 μ.μ.
Ενεργά σχολεία, μια Οικοσυμμαχία!

Επιστροφή στο σχολείο!

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 10/5/2021 παιδιά και εκπαιδευτικοί θα προσέλθουν στο σχολείο σύμφωνα με την ΚΥΑ έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού test. Τα self -test τα παραλαμβάνετε δωρεάν μαζί με ενημερωτικό υλικό από τα φαρμακεία χρησιμοποιώντας το ΑΜΚΑ των παιδιών σας.
Μαθητές και εκπαιδευτικοί κάνουν τα test στο σπίτι τους και ενημερώνουν την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/ για το αποτέλεσμα
Για τους μαθητές, εκδίδεται σχολική κάρτα μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr. Οι μαθητές θα φέρουν τη σχολική κάρτα μαζί τους κάθε ημέρα και θα την επιδεικνύουν στους εκπαιδευτικούς την ώρα της προσέλευσης Δευτέρα και Πέμπτη ή όποτε τους ζητηθεί.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόσβαση σε εκτυπωτή, μπορεί να συμπληρώνεται χειρόγραφη δήλωση που θα περιέχει τα ίδια στοιχεία με τη σχολική κάρτα/τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως θα επιστρέψουμε με ασφάλεια στο σχολείο, πατήστε στο σύνδεσμο

self_test_ 5-5-2021