Οι μικροί μας ήρωες!!

Αφιερωμένο στους μικρούς μας ήρωες που τα κατάφεραν τόσο καλά!Ευχαριστούμε  όλα τα παιδιά για τις τόσες χαρές που μας χάρισαν τόσο απλόχερα και όλους όσους ήταν δίπλα μας       αυτή τη δύσκολη σχολική χρονιά!

 

Καλό καλοκαίρι!

Μικροί μας ήρωες ,σε μια τόσο δύσκολη σχολική χρονιά τα καταφέρατε τόσο καλά!Να έχετε όλοι ένα χαρούμενο και ξένοιαστο καλοκαίρι!Μη ξεχάσετε όσα ζήσαμε παρέα και πως …Θα βρεθούμε ξανά !

  

Μια υπέροχη έκπληξη…!

Και πριν το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς ήρθε η πιο γλυκιά και τρυφερή έκπληξη από τα παιδάκια μας… Αγαπημένες φατσούλες και λογάκια από καρδιάς…Πόσο μας συγκινήσατε σήμερα! Και εμείς σας αγαπάμε παιδάκια μας ,τόοοοσο κι ακόμη πιο πολύ!Ευχαριστούμε τα παιδάκια μας αλλά και όλους τους γονείς που οργάνωσαν όλο αυτό!

  

Γίνε και εσύ μέλος σε μια οργάνωση που προστατεύει τη Θαλάσσια ζωή!

      

       

 

Διαδικτυακή παράσταση κουκλοθεάτρου από το καλάθι του Picnic

Σήμερα είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τη διαδικτυακή παράσταση κουκλοθέατρου με τίτλο “Μη τρως ό,τι σου σερβίρουν ” που ετοιμάστηκε με τη συμβολή της ομάδας “Παραμυθοχώρα” ειδικά για τα σχολεία που πήραν μέρος στο πρόγραμμα της WWF για τη βιώσιμη διατροφή.Μέσα από τις περιπέτειες του κυρίου Φρικασέ θυμηθήκαμε ξανά τη σημασία της όχι μόνο της υγιεινής διατροφής αλλά και αυτής που βασίζεται στα εποχικά και τοπικά προϊόντα.

 

5 Ιουνίου 2021,Παγκόσμια Ημέρα Περβάλλοντος

Συμμετείχαμε στη Δράση της actionaid “Πορεία με στόχο” και με πλακάτ και βήματα γοργά διαδηλώσαμε για το περιβάλλον με χαρά!

  

    

Οι μαθητές της Οικοσυμμαχίας κατάφεραν να διανύσουν συνολικά 22χλμ. περίπου.