Γνωρίζω τον ευατό μου και τους άλλους!

Έφτασε ο καιρός να γνωριστούμε καλύτερα…!Τα παιδιά παρουσιάζουν τον ευατό τους και μας μιλούν για την οικογένεια τους,τις συνήθειες και τις προτιμήσεις τους.Ζωγραφίζουν για πρώτη φορά τον ευατό τους και κάνουν τη πρώτη χειροτεχνία  τους για τη φετινή σχολική  χρονιά !

Παροχή προσωπικών Λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Σας ενημερώνουμε πως τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μπορούν  να αποκτήσουν λογαριασμό πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.), μέσω του οποίου θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του ΠΣΔ.
Η εγγραφή των μαθητών/τριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) στο γίνεται σύνδεσμο: https://register.sch.gr/students/
Για τη διαδικασία εγγραφής επισημαίνουμε τα ακόλουθα σημεία:
Οι γονείς/κηδεμόνες  θα πρέπει  να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή.

•    Κατά την εγγραφή  θα ζητηθεί το σχολείο φοίτησης ( 6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ),η τάξη φοίτησης( επιλέγετε ΠΡΟΝΗΠΙΑ-ΝΗΠΙΑ) ,το τμήμα (επιλέγετε 1 ή 2).

•    Κατά την εγγραφή  θα ζητηθεί  επίσης ο Α.Μ. (αριθμός μητρώου) του/της μαθητή/τριας. Ο Αριθμός μητρώου του παιδιού σας θα σας σταλεί με mail.
•    Είναι αναγκαία η ορθή αναγραφή της διεύθυνσης e-mail   και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, ώστε να είναι εύκολη η ανάκτηση των στοιχείων μαθητικού λογαριασμού σε περίπτωση που αυτά ξεχαστούν.
•     Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του/της μαθητή/τριας αποστέλλεται  μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο (e-mail), στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε ο γονέας/κηδεμόνας, με τα στοιχεία εγγραφής.

Χρήσιμες συμβουλές για τη ζωή στο Νηπιαγωγείο

Για τους μικρούς μαθητές  δωράκια υποδοχής!

Για τους γονείς -κηδεμόνες  των μαθητών μας  ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Μπορείτε να μάθετε ακόμη περισσότερα για τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου πατώντας εδώ.

Αγιασμός για το σχολικό έτος 2021-2022

Ο Αγιασμός μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 , 10.30 π.μ. έξω από το σχολείο μας.Με αποστάσεις και μάσκες αλλά και με κέφι και αισιοδοξία!