5ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Τα νέα του σχολείου μας

Αρχεία για Δεκέμβριος, 2015

Οι μαθητές μας δίδαξαν!

Δεκ 201525

Η μαθητική κοινότητα του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας με πρωτοβουλία του 15μελους συμβουλίου και τη συνεργασία των καθηγητών τους και σε απόλυτη αρμονία με το πνεύμα των ημερών, συγκέντρωσε τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία και προώθησε στην «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

από κάτω από: Κοινωνικές δράσεις, Μαθητές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι μαθητές μας δίδαξαν!

Εργασίες Μαθητών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής

Δεκ 201523

Εργασία των μαθητριών Θάλειας Καραγιάννη και Ραφαηλίας Σαρκατζή για το Tae kwon do

από κάτω από: Εργασίες Μαθητών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εργασίες Μαθητών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής

Ενημερωτική συνάντηση για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+ στην Εκπαίδευση

Δεκ 201519

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε, στον φιλόξενο χώρο της σχολικής βιβλιοθήκης του 5ου ΓΕΛ Βέροιας η ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε το σχολείο σχετικά με τα ευρωπαϊκά του προγράμματα Εrasmus+ ΚΑ1 “Exploring ICT to educate students for an internationally sustainable school” και ΚΑ2 “Food for Thought”.

από κάτω από: Erasmus+, Erasmus+ (KA1), Erasmus+ (KA2) | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημερωτική συνάντηση για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+ στην Εκπαίδευση

Ηχητική εγκατάσταση στο γυμναστήριο του 5ου ΓΕΛ Βέροιας

Δεκ 201516

Το τμήμα Γ’ ηλεκτρολόγων του ΕΠΑΛ Βέροιας αποτελούμενο από τους μαθητές Αντωνίου Λεωνίδα, Αντώνη, Ρώσσιο  Κώστα, Εννέα, Μαυρουδή Ραφαήλ, Γερακόπουλο Βασίλη, Σπανοθύμνιο Χρήστο και υπό την εποπτεία του καθηγητή τους κυρίου Γεωργαδάκη Δημήτριου πρόσφεραν και πάλι τις υπηρεσίες τους, προκειμένου το γυμναστήριο του 5ου ΓΕΛ Βέροιας να αποκτήσει ηχητικές εγκαταστάσεις.

από κάτω από: Μαθητές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ηχητική εγκατάσταση στο γυμναστήριο του 5ου ΓΕΛ Βέροιας

Οι Περιβαλλοντικές Ομάδες του σχολείου στο φαράγγι του Θερμοποτάμου

Δεκ 201514

Συνεχίζοντας την προσπάθεια να γνωρίσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες τη φύση γύρω από την πόλη μας, αλλά και να εξοικειωθούν με τα βουνά και τα ποτάμια της ευρύτερης περιοχής, οι περιβαλλοντικές ομάδες του σχολείου επισκέφτηκαν το Χωριό Λουτράκι Αριδαίας , γνωστό και από τα ιαματικά νερά του.

από κάτω από: Περιβαλλοντική Εκπαίδευση | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι Περιβαλλοντικές Ομάδες του σχολείου στο φαράγγι του Θερμοποτάμου

Εκπαιδευτική εκδρομή της Γ΄Λυκείου στην Αθήνα

Δεκ 201514

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στο Ναύπλιο η πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή ενενήντα (90) μαθητών και μαθητριών  της Γ΄ Λυκείου, η οποία διήρκεσε από την Τρίτη 1-12-2015 έως το Σάββατο 5-12-2015.

από κάτω από: Μαθητές, Περίπατοι-Εκδρομές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκπαιδευτική εκδρομή της Γ΄Λυκείου στην Αθήνα

Η θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Βέροιας στα εγκαίνια της ΦΟΒ «Αντίθεσις»

Δεκ 201513

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 η θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Βέροιας παρευρέθηκε στα εγκαίνια της φωτογραφικής ομάδας της Βέροιας «Αντίθεσις». Μέσα από τις αποτυπώσεις του φωτογραφικού φακού οι μαθητές παρατήρησαν με ενδιαφέρον και θαυμασμό την πόλη τους και μάλιστα όχι με το μάτι ενός τουρίστα ή φίλου της πόλης τους αλλά με το μάτι της […]

από κάτω από: Θεατρική ομάδα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Βέροιας στα εγκαίνια της ΦΟΒ «Αντίθεσις»

Δράση μαθητών στο πλαίσιο του Erasmus+ “Food for thought”

Δεκ 201513

Στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος Erasmus+ “Food for thought”, την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015 οι μαθητές που συμμετέχουν σ’ αυτό επισκέφθηκαν την πρότυπη μονάδα παραγωγής μανιταριών “Μανιτάρια Βέροιας” του κυρίου Ατσάλου, στο Ταγαροχώρι Ημαθίας.

από κάτω από: Erasmus+ (KA2) | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση μαθητών στο πλαίσιο του Erasmus+ “Food for thought”

Αξιέπαινη πρωτοβουλία μαθητών του 5ου ΓΕΛ Βέροιας

Δεκ 201511

Οι μαθητές της ομάδας βόλεϊ του 5ου ΓΕΛ Βέροιας Θεοδωρίδης Κυριάκος και Γκουτζιλίκας Γεώργιος ανέλαβαν πρωτοβουλία να καθαρίσουν και να βάψουν τα γήπεδα πετοσφαίρισης του σχολείου, με χρώμα που διέθεσε η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βέροιας.

από κάτω από: Μαθητές | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αξιέπαινη πρωτοβουλία μαθητών του 5ου ΓΕΛ Βέροιας

Δημιουργία λογότυπου για την eTwinning συνεργασία του σχολείου από μαθητή μας

Δεκ 20155

Ο μαθητής Γιώργος Σαλονικίδης της Α’ τάξης του σχολείου μας δημιούργησε ένα υπέροχο λογότυπο για την ευρωπαϊκή eTwinning συνεργασία του σχολείου μας “Experiments in the lab are great fun”.

από κάτω από: eTwinning | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δημιουργία λογότυπου για την eTwinning συνεργασία του σχολείου από μαθητή μας
« Παλιότερα άρθρα

Ιστορικό

Το site του Σχολείου μας

avatar site 5o big

Το site του Σχολείου μας

Το site της Περιβαλλοντικής Ομάδας

Το site της περιβαλλοντικής ομάδας

http://perib5gelverias.weebly.com/

European Radio Logo

Ημερολόγιο αναρτήσεων

Δεκέμβριος 2015
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων