Εικόνα κεφαλίδας 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Μήνας: Ιανουάριος 2024

Ενδοσχολική επιμόρφωση

Ενδοσχολική επιμόρφωση

Στις 17/1 ο Ευάγγελος Νικολακόπουλος (ΠΕ02) πραγματοποίησε παρουσίαση στα μέλη του συλλόγου διδασκόντων με θέμα «Γλωσσική αλλαγή». Η εισήγηση έθιξε τη μορφή της γλωσσικής μεταβολής στη διαχρονία της γλώσσας ως φυσικής διαδιακασίας πέρα από τον έλεγχο των ομιλητών. Δόθηκαν χαρακτηριστικά παραδείγματα από την ιστορία της Ελληνικής ανά επίπεδο γλωσσικής ανάλυσης (φωνολογία, μορφολογία, σύνταξη, σημασιολογία), ενώ τέλος εξετάστηκαν οι αιτίες της αλλαγής και το κατά πόσο αυτή αποτελεί παρακμή/φθορά ή φυσική εξέλιξη του γλωσσικού φαινομένου.

IMG 5964

Ημέρες και ώρες ενημέρωσης γονέων/κηδεμόνων από 15/1/24Λήψη αρχείου

Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση και με τους εκπαιδευτικούς  τηλεφωνικά στο τηλέφωνο του σχολείου 2104004624 ή να στείλετε το αίτημά σας στο μέιλ του σχολείου.

Πρόγραμμα από 15 Ιανουαρίου 2024Λήψη αρχείου

Χωροταξική κατανομή αποφοίτων Γυμνασίων σε Λύκεια για το σχολικό έτος 2024-25

Στο πλαίσιο της χωροταξικής κατανομής αποφοίτων Γυμνασίων σε Λύκεια, παρακαλούμε τους γονείς / κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Γ’ Γυμνασίου να συμπληρώσουν να υπογράψουν και να επιστρέψουν στο Σχολείο μέχρι τη Δευτέρα 15/1/2024 την  Υπεύθυνη Δήλωση  με τον τύπο Λυκείου που επιθυμούν, προκειμένου να εγγραφούν τα παιδιά τους  στην Α΄ τάξη του Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2024-25.

 

Υπεύθυνη Δήλωση ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ 2024-2025 (από ΓΣ προς ΓΕΛ)

Ενημέρωση για απουσίες covid-19Λήψη αρχείου

Ενημέρωση για μέτρα προστασίαςΛήψη αρχείου

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση