Σας γνωστοποιούμε ότι στο ε ότι στο ΦΕΚ Β΄ 4818/13-09-2022 δημοσιεύτηκε η με αρ. πρωτ. 109161/Δ2/08-09-2022 Υ.Α. με θέμα: «Οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2022-2023». Σύμφωνα με την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση, για το σχολικό έτος 2022-2023 η Ενισχυτική Διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Καλούνται οι γονείς-κηδεμόνες, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας, να επιστρέψουν ηλεκτρονικά στο email του σχολείου mail@5gym-kerats.att.sch.gr συμπληρωμένη την Υπεύθυνη Δήλωση άμεσα και μέχρι την Παρασκευή 23/09/2022.

Επισημαίνουμε ότι

α) η Υπεύθυνη Δήλωση συμπληρώνεται με τα στοιχεία του γονέα-κηδεμόνα και υπογράφεται από αυτόν και

β) Κριτήριο για την επιλογή-συμμετοχή των μαθητών/τριών στα τμήματα μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας, μετά από σχετική ενημέρωση και αίτηση των γονέων και κηδεμόνων, αποτελεί η επίδοση του/της μαθητή/τριας στο αντίστοιχο μάθημα. Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου στο οποίο φοιτά ο/η μαθητής/τρια, για τον/την οποίο/α έχει υποβληθεί αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα, με απόφαση του προτείνει τους/τις μαθητές/τριες που έχουν ανάγκη ενισχυτικής διδασκαλίας.

γ) η ενισχυτική διδασκαλία θα γίνεται μετά το σχολικό ωράριο σε κοντινή σχολική μονάδα που θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

Βρείτε εδώ την υπεύθυνη δήλωση



Λήψη αρχείου