ΑΓΙΑΣΜΟΣ

3o  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 13/09/2021 θα γίνει η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με τον καθιερωμένο αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου μας στις 9.00 πμ. Θα ακολουθήσει μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία του νηπιαγωγείου και κατόπιν μαθητές και γονείς αποχωρούν άμεσα από το σχολείο.

  • Τηρώντας τα αναγκαία μέτρα πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ οι γονείς θα παραμείνουν εκτός σχολικού χώρου και στην αυλή του σχολείου  θα παραβρίσκονται κατά τμήματα και σε απόσταση  μόνον οι μαθητές ,οι εκπαιδευτικοί τους και ο ιερέας.
  • Οι μαθητές θα εισέρχονται στον προαύλιο χώρο του σχολείου, έπειτα από την επίδειξη αρνητικού self-test και φορώντας μάσκα.

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Όλοι οι μαθητές θα πρέπει να εξοικειωθούν με τη χρήση της μάσκας, καθώς η χρήση της είναι υποχρεωτική τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου.
  • Όλοι οι μαθητές θα πρέπει να πραγματοποιούν δύο (2) δωρεάν self-test την εβδομάδα, τα οποία και θα δείχνουν κατά την είσοδο τους στο σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Τα self-test θα πρέπει να διενεργούνται από ΟΛΟΥΣ το πολύ 24 ώρες πριν από την επίδειξη τους.
  • Το αποτέλεσμα του self-test θα πρέπει να δηλώνεται ηλεκτρονικά στο https://covid19-self-test.services.gov.gr/login?template=COVID19-SCHOOL-CARD2&next=/templates/COVID19-SCHOOL-CARD2/ui-form/create& .Είναι πολύ σημαντικό στο αποδεικτικό να αναγράφεται ο κωδικός της δήλωσης.
  • Οι γονείς μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τα self-tests από τα φαρμακεία, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό αριθμό ΑΜΚΑ του παιδιού τους, από  την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου έως και την άλλη Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου (6 selftest για τρεις εβδομάδες για κάθε μαθητή και μαθήτρια).

 

Σας περιμένουμε με χαμόγελο και αισιοδοξία!

Η Προϊσταμένη και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου

Αφήστε μια απάντηση