Ξεχωριστές στιγμές

Ευχαριστήριο για την δωρεά βιβλίων στο σχολείο μας

 

Η Προϊσταμένη Μαρία Πεβεράτου, ο  Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας ,θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την κα Ναταλία Καπατσούλια, εικονογράφο ,για την σημαντική δωρεά της προς την βιβλιοθήκη μας.

Η προσφορά της κας  Ν.Καπατσούλια συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση της σχολικής μας βιβλιοθήκης και παράλληλα αποδεικνύει την ιδιαίτερη ευαισθησία της για τα παιδιά.

Είναι πολύ σημαντικές τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς ,ενώ παράλληλα αποτελούν πηγή αισιοδοξίας και χαράς για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Σας ευχαριστούμε πολύ κα Ναταλία!

IMG 20221106 192431

 

IMG 20221106 192447

 

 

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της covid-19 επισκέφτηκαν   το νηπιαγωγείο μας  μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  για να χαρίσουν  “δωράκια” στους μαθητές μας , συμβάλλοντας κι αυτοί στην Πασχαλινή  ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτές τις ημέρες.Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξή τους ,την αγάπη τους και την υπέροχη συνεργασία μας!

IMG 20220415 120824

 

IMG 20220415 122126

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ  “Ο ΚΕΦΑΛΟΣ”

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι Ρίκα Ρω και Elen Maliota, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

 

 

Μια συγγραφέας στο σχολείο μας…

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 επισκέφθηκε το νηπιαγωγείο μας η συγγραφέας παιδικών βιβλίων κ. Άννα Δενδρινού. Γνωρίσαμε δύο από τα βιβλία της: “1, 2, 3…φτου ξελευτερία” και “Ένα ταψί με γεμιστά”. Παίξαμε, γίναμε ηθοποιοί, φτιάξαμε κατασκευές, γελάσαμε, διασκεδάσαμε…

 

Το ποταμάκι, όπως πολλά παιδάκια της προσχολικής ηλικίας, φοβάται το σκοτάδι. Φαντάζεται μάγισσες και δράκους που μόλις νυχτώσει παρουσιάζονται μπροστά του και το απειλούν. Ο φίλος του το τριζόνι, το κοριτσάκι του ονείρου του και το φεγγαράκι προσπαθούν να το βοηθήσουν. Ποιο είναι τελικά το μαγικό του φόβου το μυστικό; Άραγε θα καταφέρει το ποταμάκι να συμφιλιωθεί με το σκοτάδι;

 

Όταν το ταψί ξεκίνησε βιαστικό προς το φούρνο του κυρ-Στάθη για να ψηθούν τα γεμιστά του, πρόσεξε πως του έλειπαν δυο κολοκυθάκια. Έτσι λοιπόν, πήγε στο λαχανόκηπο του κυρ-Ηλία και ζήτησε απ τη μάνα κολοκυθιά δυο απ τα παιδιά της.
Κι έτσι άρχισαν όλα!!!

 

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο μας η επίσκεψη της κ. Δενδρινού. Περάσαμε πολύ όμορφα!Την ευχαριστούμε πολύ!

            

 

Καλώς όρισες, Άνοιξη…

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που αφορούν στην περιβαλλοντική εκπαίδευση την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 πραγματοποιήσαμε δράση σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου. Μέλη του Φορέα επισκέφθηκαν το νηπιαγωγείο μας και καλωσορίσαμε επίσημα την Άνοιξη φτιάχνοντας πήλινες φωλίτσες για τα χελιδόνια.

Ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους του Φορέα και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σε επόμενη δράση!