Σχολική γιορτή για την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου το 1973

Στις 17 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας εκδήλωση στα πλαίσια της 44ης επετείου της ηρωικής εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου το 1973. Για άλλη μια φορά οι μαθητές και οι μαθήτριές μας έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και συμμετείχαν με απαγγελία ποιημάτων, τραγούδια, προβολή βίντεο και απέδειξαν με την παρουσία τους  ότι το σύνθημα «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ. Επίσης, προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ του Κ. Παπούτση με τίτλο «Το Μεγάλο ΝΑΙ» με θέμα την ηρωική θυσία του κερκυραίου φοιτητή Κώστα Γεωργάκη στη  Γένοβα της Ιταλίας στις 19 Σεπτεμβρίου του 1970. Τέλος, πραγματοποιήθηκε έκθεση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό με το ίδιο θέμα.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.