Αρχική » Ανακοινώσεις » Αποτελέσματα διαγωνισμού “Καν’ το ν’ ακουστεί 2023”

cropped eaad2e56 8641 4560 b5e2 86c8cd5ccb42
European Radio Logo

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Αποτελέσματα διαγωνισμού “Καν’ το ν’ ακουστεί 2023”

Ψηφοφορία Ακροατών – “Καν’ το ν’ ακουστεί 2023″ – ” Make it Heard 2023 ” Audience Award Vote

unnamed

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των συμμετοχών του Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023”. Στον Διαγωνισμό με τίτλο, «Η νέα γενιά για την Ειρήνη – Youth for Peace», υποβλήθηκαν 391 συμμετοχές232 ραδιοφωνικά μηνύματα και 159 τραγούδια, από σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ισπανίας και της Κροατίας!

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για τα πρώτα βραβεία και χωρίς να αποκαλύπτεται η σειρά κατάταξης, καθώς και για το 25% των συμμετοχών που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού https://contest.europeanschoolradio.eu/contestresults23

Η συμμετοχή του μαθητή μας Βασίλη Σιώμου στην κατηγορία τραγούδι κατέκτησε την 8η θέση μεταξύ 35 συμμετοχών για την κατηγορία Λύκειο!!

Ψηφοφορία Ακροατών ESR

Επιπλέον, ένα ραδιοφωνικό μήνυμα και ένα τραγούδι, τα οποία θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους, θα κερδίσουν το Βραβείο Ακροατών. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία άρχισε και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Απριλίου 2023. Οι ακροατές μπορούν να δώσουν την “καρδιά” – ψήφο τους σε όσες συμμετοχές τους αρέσουν στη διαδικτυακή σελίδα, http://contest.europeanschoolradio.eu/vote/.

Ψηφίστε τις αγαπημένες σας συμμετοχές

Συμμετοχή του 3ου Γενικού Λυκείου Καστοριάς – 8307. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΩΜΟΣ- ΕΙΡΗΝΗ 

λήψης

Η Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Απριλίου 2023, στο πλαίσιο του 7ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου European School Radio 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο από τις 27 μέχρι τις 29 Απριλίου 2023.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά σε διοργάνωση  της Επιστημονικής Εταιρείας European School Radio, του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας της Ελλάδας.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς