Αρχική » Ενημέρωση γονέων » Συγκέντρωση Χρημάτων για το Make-A-Wish Ελλάδος

Συγκέντρωση Χρημάτων για το Make-A-Wish Ελλάδος

transfer nbgBank1 copyΗ Διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Νάουσας – “Φιλώτας Κόκκινος”, καθώς και οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί κ. Πέιου Αθηνά, κ. Λαμπριανίδου Κυριακή και κ. Μπατσαρά Πηνελόπη, εκφράζουν τις θερμές και ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στη συγκέντρωση του ποσού των 400  για την υποστήριξη της δράσης Make-A-Wish Ελλάδος.

Η συγκεκριμένη δράση έχει ως σκοπό την εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, προσφέροντάς τους δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία. Η συμμετοχή της σχολικής μας κοινότητας σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία αναδεικνύει τις αξίες της αλληλεγγύης, της ενσυναίσθησης και της κοινωνικής προσφοράς.

Οι θερμές ευχαριστίες απευθύνονται, στους μαθητές στους κηδεμόνες και στους συγγενείς τους καθώς και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, που  με την έμπρακτη στήριξή τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή υλοποίηση της δράσης.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *