Αρχική » Προγράμματα

Αρχείο κατηγορίας Προγράμματα

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη του 3ου Γυμνασίου Νάουσας με 3.000 τίτλους!

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη του 3ου Γυμνασίου Νάουσας με 3.000 τίτλους!

Tο Γυμνάσιό μας στο … Facebook με πολλά νέα μας

Tο Γυμνάσιό μας στο … Facebook με πολλά νέα μας

Λεύκωμα 2022-’23

Λεύκωμα 2022-'23

e-class

e taksi 0104 1024x562 1

Παλαιότερη ιστοσελίδα του σχολείου μας

Παλιά ιστοσελίδα

etwinning

etwinning

Αρχείο δημοσιεύσεων

Ψηφιακή Ασφάλεια

 Ψηφιακή Ασφάλεια

Ημερολόγιο 2020

Ημερολόγιο 2020

Μπορείτε να παρακολουθείτε νέα μας και στην Ιστοσελίδα μας

Μπορείτε να παρακολουθείτε νέα μας  και στην Ιστοσελίδα μας

Πύλη Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Πύλη Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2018-2019

Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2018-2019

Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη για την Ένταξη Μαθητών με Αναπηρία ή / και Eιδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη για την Ένταξη Μαθητών με Αναπηρία ή / και Eιδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Ηλεκτρονική Τάξη

Ηλεκτρονική Τάξη

Επίσκεψη στο Νυμφαίο Μίεζας – πρόγραμμα «Σάρισα»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Έφτασε η ώρα της λήξης του προγράμματος ΑΤΙΠ (Ανακαλύπτω τον τόπο μου: Ιστορία και πολιτισμός) που οργανώθηκε εξαιρετικά από τρεις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, τις κυρίες Κώστα-Τούσια Αλεξάνδρα, Καρβουνίδου Μάρθα και Μπουνόβα Σαλώμη για το σχολικό έτος 2022-23 και συμμετείχαν σε αυτό 51 από τους μαθητές του σχολείου μας.

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, διοργανώθηκαν διάφορες δράσεις και επισκέψεις για τους μαθητές, με σκοπό να γνωρίσουν την ιστορία του τόπου τους και γενικότερα της Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά:

  • Το σχολείο μας συμμετείχε στο πρόγραμμα “Κλωστές και νήματα στα αδράχτια της Βιομηχανικής Νάουσας” του ΚΕΠΕΑ Νάουσας με σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν την ιστορία της βιομηχανικής Νάουσας.
  • Σχεδόν κάθε Παρασκευή γίνονταν οι συναντήσεις της ομάδας μας. Υπήρξαν συναντήσεις δόμησης ομάδων, ενημέρωσης των μαθητών για τη λειτουργία χρήσιμων ψηφιακών εργαλείων, τα οποία στη συνέχεια θα τους βοηθούσαν σημαντικά στη σύνταξη και ανάρτηση των εργασιών τους. Επίσης, έγιναν συναντήσεις για να συνταχθεί από όλους το συμβόλαιο της ομάδας και πραγματοποιήθηκαν δημοσκοπήσεις για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την πολυήμερη και ημερήσια εκδρομή. Μετά, έγινε η κατανομή των εργασιών ανά ομάδα και ξεκίνησαν οι παρουσιάσεις των εργασιών. Τέλος, δημιουργήθηκαν διάφορα ψηφιακά παιχνίδια (kahoot) με σκοπό την κατανόηση των πληροφοριών που αναφέρθηκαν στις παρουσιάσεις.
  • Οι μαθητές και μαθήτριες του προγράμματος συγκέντρωσαν φωτογραφικό υλικό ώστε να εκτυπωθούν ημερολόγια, τα οποία και διατέθηκαν με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της πολυήμερης εκδρομής.
  • Πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων τα μέλη της ομάδας έστειλαν τις ευχές τους διαδικτυακά σε ένα padlet.

https://padlet.com/gbiternas/3-f3wwj3qs3g4xkf0a

  • Δημιουργήθηκε ένα κοινόχρηστο padlet στο οποίο αναρτήθηκαν όλες οι εργασίες των μαθητών.

https://padlet.com/sbounova/padlet-6our9bobrxc83adf

  • Διοργανώθηκε μια εκπαιδευτική τετραήμερη εκδρομή για τα μέλη της ομάδας και τους δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτούν τους Δελφούς και να γνωρίσουν από κοντά σημαντικούς προορισμούς της Αργολίδας (Μυκήνες, Επίδαυρος, Ναύπλιο) και της Αθήνας (πολεμικό και εθνικό αρχαιολογικό μουσείο, βράχος και μουσείο Ακροπόλεως, πλατεία Συντάγματος, Ζάππειο, εθνικός κήπος…).
  • Οργανώθηκε, επίσης, εκπαιδευτική ημερήσια εκδρομή σε Μετέωρα και Τρίκαλα.
  • Προχωρήσαμε στη σύνθεση ενός βίντεο με στιγμές από τις εκδρομές και τις συναντήσεις μας, το οποίο παραχωρήθηκε σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του προγράμματος ως αναμνηστικό.
  • Σχηματίστηκε ένας ψηφιακός πίνακας, ώστε τα μέλη της ομάδας μας να αναρτήσουν τα σχόλιά τους για το πρόγραμμα,

https://jamboard.google.com/d/1EugHul9hzDdJG9P9-ewFvfUz3jqtUJRA-heOi2wVQas/edit?usp=sharing

καθώς και ένα ηλεκτρονικό λεύκωμα για να αποτυπωθούν στιγμές των μαθητών από το πρόγραμμα και τις δράσεις του.

https://read.bookcreator.com/uePdhI28U9TDp31tIlZbM2iROn02/8kihH6ubTmyiOSaK2CYxUA

  • Τέλος, προχωρήσαμε στην κατασκευή αφίσας-πρόσκλησης για την παρουσίαση του προγράμματος. Η παρουσίαση οργανώθηκε και εκτελέστηκε από τα ίδια τα παιδιά.

 

Οι εντυπώσεις των μαθητών ήταν φανερά θετικές. Είχανε την ευκαιρία-την οποία εκμεταλλεύτηκαν- να αναπτύξουν στενές φιλικές σχέσεις με τους συμμαθητές τους, να δουλέψουν ομαδικά και να ανακαλύψουν διάφορα ψηφιακά εργαλεία τα οποία σίγουρα θα τους φανούν χρήσιμα στο μέλλον, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να δείξουν υπευθυνότητα και συνέπεια. Πάνω απ’ όλα όμως, επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν σε πολλά όμορφα μέρη της Ελλάδος, ήρθαν σε επαφή με την ιστορία και τον πολιτισμό τους, είδαν από κοντά κάποια από τα σημαντικότερα μνημεία της χώρας. Ήταν μια εμπειρία που θα την θυμούνται με νοσταλγία.

Η ομάδαΠαρουσίαση προγράμματος

Επιμέλεια άρθρου: Χατζηιωαννίδου Ελευθερία

Παρουσίαση του Πολιτιστικού Προγράμματος “Ανακαλύπτω τον τόπο μου: Ιστορία και πολιτισμός

Την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 και ώρα 13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας θα γίνει παρουσίαση του πολιτιστικού προγράμματος “Ανακαλύπτω τον τόπο μου: Ιστορία και πολιτισμός”. Θα χαρούμε αν με την παρουσία τους μας τιμήσουν οι γονείς των μαθητών/τριων του σχολείου μας.

Την οργάνωση, τα κείμενα και την ηλεκτρονική παρουσίαση της εκδήλωσης έχουν αναλάβει οι μαθητές/τριες Α.Σ. (Α3), Μ.Τ. (Β3), Χ.Γ., Ι.Κ., Π.Κ., I.Μ., Ε.Χ. (Γ3).
Την αφίσα δημιούργησαν οι μαθήτριες Μ.Δ., Χ.Κ. (Γ3)
Αφίσα παρ πολιτιστικού προγ. 3ο Γυμ Νάουσας

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ

Μια ακόμη εκπαιδευτική εμπειρία είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν στις 25 Απριλίου τα μέλη του πολιτιστικού  προγράμματος «Γνωρίζω τον τόπο μου: Ιστορία και πολιτισμός» του 3ου Γυμνασίου Νάουσας με την επίσκεψή τους στα Μετέωρα και στα Τρίκαλα. Η ομάδα, στην ημερήσια εξόρμησή της, επισκέφτηκε αρχικά το Κέντρο ψηφιακής προβολής της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Μετεώρων που εδρεύει στην Καλαμπάκα και παρακολούθησε ενδιαφέρουσες τρισδιάστατες προβολές σχετικά με την ελληνική μυθολογία, τον επιβλητικό  Όλυμπο, τη διαδικασία σχηματισμού των Μετεώρων καθώς και τη δημιουργία της μοναστικής πολιτείας και την ιστορία των μοναστηριών των Μετεώρων. Ακολούθως, περιηγήθηκε στους εντυπωσιακούς βράχους των Μετεώρων και επισκέφτηκε τη μονή Βαρλαάμ θαυμάζοντας από κοντά όλες τις γεωφυσικές διαδικασίες αλλά και τις ανθρωπογενείς παρεμβάσεις που οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του υπέροχου τοπίου που ελκύει το ενδιαφέρον και τα βλέμματα ανθρώπων από όλο τον πλανήτη. Η ημερήσια απόδραση της ομάδας ολοκληρώθηκε με επίσκεψη και περιήγηση στην πράσινη (κυριολεκτικά και μεταφορικά), περιποιημένη και όμορφη πόλη των Τρικάλων.

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη του 3ου Γυμνασίου Νάουσας σε περιοχές της Ελλάδας με ιδιαίτερο πολιτιστικό ενδιαφέρον



Λήψη αρχείου

ΔΡΑΣΗ  ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ»

Την Τρίτη 4 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε βιωματικό εργαστήριο για τις «Κοινωνικές Δεξιότητες» στη Β τάξη του σχολείου μας, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Ημαθίας “ΠΡΟΣΒΑΣΗ”.

Στόχος της δράσης ήταν η ενίσχυση των κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών, καθώς αυτές είναι σημαντικές τόσο για τη σχολική όσο και για την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή.

Οι μαθητές μας εργάστηκαν ομαδικά, ζωγράφισαν, έπαιξαν παιχνίδια ρόλων, συζήτησαν και κατέληξαν  ότι η αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας προϋποθέτει την ύπαρξη θετικού και δημιουργικού κλίματος. Βασικά στοιχεία του είναι η ενσυναίσθηση, ο αμοιβαίος σεβασμός, η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών, η ελευθερία έκφρασης, η ανοιχτή και η ειλικρινής επικοινωνία, η αποδοχή, το ομαδοσυνεργατικό πνεύμα, οι υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις, η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του σχολείου μας για  τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ μαθητών/τριών και τη δημιουργία θετικού κλίματος στο σχολικό περιβάλλον.

Το εργαστήριο υλοποίησε η κ. Φανή Μπασιούρη, ψυχολόγος του κέντρου, την οποία ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.

* Επιμέλεια ανάρτησης: Νούση Ευδοξία

 

 

 

 

Επίσκεψη της Γ’ τάξης του σχολείου μας στο 2ο ΓΕΛ

Την Πέμπτη στις 30-3-23 μαθητές/τριες της Γ’ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το 2ο ΓΕΛ Νάουσας στο πλαίσιο του προγράμματος μετάβασης των μαθητών στην επόμενη σχολική βαθμίδα.

Ξεναγήθηκαν από μαθητές/τριες του 2ου ΓΕΛ στους χώρους του σχολείου και ενημερώθηκαν από τον  υποδιευθυντή του Λυκείου κ. Δημήτρη  Ζούκη για τις επιλογές που θα έχουν συνεχίζοντας τις σπουδές τους στο γενικό λύκειο.

Η επίσκεψη ήταν ενδιαφέρουσα και ελπίζουμε να βοήθησε τους μαθητές/τριες να πάρουν την καλύτερη απόφαση για το μέλλον τους.

Ευχαριστούμε εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες για την ανταπόκριση και την φιλοξενία στους χώρους του σχολείου.

 

Επιμέλεια ανάρτησης: Καρβουνίδου Μάρθα

Επίσκεψη του 5ου Δ.Σ. Νάουσας στο 3ο Γυμνάσιο στα πλαίσια του προγράμματος «Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο»

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, μαθητές και μαθήτριες της έκτης τάξης του 5ου Δ.Σ. Νάουσας επισκέφθηκαν το σχολείο μας εκπονώντας το πρόγραμμα μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της έκτης τάξης συμμετείχαν στα μαθήματα των Μαθηματικών, της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Εικαστικών μαζί με τα παιδιά του Γυμνασίου και με υπεύθυνες τις εκπαιδευτικούς Μπουνόβα Σαλώμη, Κώστα-Τούσια Αλεξάνδρα και Σμυρνάκη Άννα Μαρία. Τα παιδιά του Δημοτικού συνόδευσε η δασκάλα τους Μουτσικάπα Αικατερίνη.
Στο μάθημα των Μαθηματικών οι μαθητές και οι μαθήτριες του Β2 τμήματος μαζί με τα παιδιά της έκτης δημοτικού -με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας του αριθμού π στις 14 Μαρτίου κάθε χρόνο-, ανακάλυψαν τον αριθμό π μέσα από βιωματικές δράσεις που υλοποιήθηκαν στην αυλή του σχολείου. Το π είναι ένας άρρητος αριθμός, γνωστός από την αρχαιότητα, ο οποίος συνδέει τη διάμετρο με την περίμετρο ενός κύκλου και ισούται περίπου με τον αριθμό 3,14.
Η επαφή των παιδιών με τον αριθμό π συνεχίστηκε και στο μάθημα των Εικαστικών, όπου δημιούργησαν καλλιτεχνικά έργα οπτικοποιώντας τoν αριθμό π .
Δράσεις πραγματοποιήθηκαν και στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Εκεί τα παιδιά κλήθηκαν να εκφράσουν τα συναισθήματα που βιώνουν μπροστά στην αλλαγή της εκπαιδευτικής βαθμίδας, τις προσδοκίες που τρέφουν για το περιβάλλον του Γυμνασίου, τους προβληματισμούς τους για το νέο σχολικό περιβάλλον που θα έχουν στην καθημερινότητά τους από την επόμενη σχολική χρονιά και διατύπωσαν τις απορίες τους για βασικά θέματα της λειτουργίας του Γυμνασίου.
Η επίσκεψη της έκτης τάξης του 5ου Δ.Σ. Νάουσας ολοκληρώθηκε με την ξενάγησή της στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου μας.
Καλώς να ορίσουν!

Επιμέλεια ανάρτησης: Κώστα Τούσια Αλεξάνδρα
Μπουνόβα Σαλώμη

Ευχές από το πολιτιστικό πρόγραμμα του σχολείου μας “Ανακαλύπτω τον τόπο μου: Ιστορία και πολιτισμός”

Τα μέλη της ομάδας του πολιτιστικού προγράμματος του σχολείου μας “Ανακαλύπτω τον τόπο μου: Ιστορία και πολιτισμός” γέμισαν έναν ψηφιακό πίνακα με ευχές. Λάβετε τις ευχές μας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:
Screenshot 20221221 191728 Chrome

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κλωστές και νήματα στα αδράχτια της Βιομηχανικής Νάουσας» του ΚΕΠΕΑ Νάουσας.

Τη βιομηχανική κληρονομιά της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μαθητές/τριες της Α΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Νάουσας μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κλωστές και νήματα στα αδράχτια της Βιομηχανικής Νάουσας» του ΚΕΠΕΑ Νάουσας. Η ομάδα των παιδιών ενημερώθηκε για τις απαρχές της βιομηχανίας στην πόλη και για τους λόγους που επέτρεψαν την άνθησή της. Επίσης συνειδητοποίησαν τη σημασία του νερού της Αράπιτσας που διασχίζει την πόλη, του “λευκού άνθρακα” όπως ονομάστηκε για να τονιστεί η αξία του.
Ακολουθώντας τη ροή του ποταμού, γνώρισαν τις πιο σημαντικές βιομηχανίες, πληροφορήθηκαν για τα προϊόντα που παρήγαγαν και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούσαν, αλλά και για θέματα όπως οι εργασιακές συνθήκες και η αρχιτεκτονική των κτιρίων που στέγαζαν τα βιομηχανικά συγκροτήματα. Τέλος, προβληματίστηκαν για την εγκατάλειψη των βιομηχανιών και τον επακόλουθο μαρασμό της περιοχής.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη και ξενάγηση στο νεοσύστατο «Κέντρο Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας» που στεγάζεται σ΄ έναν πρώην βιομηχανικό χώρο (αυτόν της ΕΡΙΑ και ΒΕΤΛΑΝΣ). Η δημιουργία αυτού του χώρου αποτελεί ένα έξοχο παράδειγμα επανάχρησης των πρώην βιομηχανικών κτιρίων, στοιχείο που μας αφήνει να αισιοδοξούμε ότι όλα αυτά τα κτίρια της άλλοτε κραταιάς βιομηχανίας της Νάουσας θα βρουν τρόπους να αξιοποιηθούν προς όφελος των πολιτών και δεν θα παραμείνουν άψυχα κουφάρια.

 

Ανακαλύπτω τον τόπο μου: Ιστορία και πολιτισμός

Την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022, έγινε η πρώτη συνάντηση της ομάδας πολιτιστικής αγωγής του 3ου Γυμνασίου Νάουσας. Στόχοι του προγράμματος είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες να ανακαλύψουν τον τόπο τους, να γνωρίσουν τα βασικότερα μνημεία της χώρας, να μελετήσουν ιστορικές πηγές, να βελτιώσουν τα ταλέντα τους, να αναπτύξουν ποικιλία δεξιοτήτων, να μάθουν να συνεργάζονται, να λειτουργούν ως ομάδα και να επισκεφτούν τα μνημεία και τους χώρους που μελέτησαν. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που θα απασχολήσουν την ομάδα και βγήκαμε την πρώτη μας αναμνηστική φωτογραφία. Υπεύθυνες του προγράμματος είναι οι καθηγήτριες Αλεξάνδρα Κώστα-Τούσια, Μάρθα Καρβουνίδου, Σαλώμη Μπουνόβα.
Καλή αρχή στην ομάδα!

Γνωριμία με τη βιομηχανική κληρονομιά της πόλης μας

Τη Δευτέρα 22-11-2021 μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Νάουσας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν

μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΕΠΕΑ Νάουσας. Η ομάδα των παιδιών ενημερώθηκε για τις απαρχές της βιομηχανίας στην πόλη και για τους λόγους που επέτρεψαν την άνθησή της. Επίσης συνειδητοποίησαν τη σημασία του νερού της Αράπιτσας στην ανάπτυξη της οικονομικής ζωής.

Ακολουθώντας τη ροή του ποταμού, γνώρισαν τις πιο σημαντικές βιομηχανίες, πληροφορήθηκαν για τα προϊόντα που παρήγαγαν και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούσαν αλλά και για θέματα όπως οι εργασιακές συνθήκες και η αρχιτεκτονική των κτιρίων που στέγαζαν τα βιομηχανικά συγκροτήματα. Τέλος, προβληματίστηκαν για την εγκατάλειψη των βιομηχανιών και τον επακόλουθο μαρασμό της περιοχής.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο πρώην βιομηχανικό χώρο της ΕΡΙΑ που πλέον λειτουργεί ως μουσείο της βιομηχανικής κληρονομιάς της πόλης μας.

Φωτογραφία: Σαββατοπούλου Άννα

3η Τηλεσυνάντηση μελών της ομάδας «ClimateChangeAgents»

 

 

3η Τηλεσυνάντηση μελών της ομάδας «ClimateChangeAgents»

Μαθητές και μαθήτριες της ομάδας CLIMATE CHANGE AGENTS του 3ου Γυμνασίου Νάουσας συμμετείχαν σε μια ακόμη τηλεσυνάντηση την Πέμπτη 15-4-2021 με συνομηλίκους τους από τα σχολεία Arcibiskupske gymnazium v Kromerizi της Τσεχίας και Szkoła Podstawowa w Więcławicach Starych, της Πολωνίας. Στα πλαίσια της συνεργασίας των σχολείων και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, τα παιδιά μέσω της πλατφόρμας eTwinning ήλθαν σε επικοινωνία και συζήτησαν το θέμα του αποτυπώματος του άνθρακα στην ατμόσφαιρα ενός διατροφικού προϊόντος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του από τον τόπο παραγωγής έως το τραπέζι του καταναλωτή.

Κατά τη διάρκεια της τηλεσυνάντησης οι συμμετέχοντες και των τριών σχολείων παρουσίασαν τα αποτελέσματα της έρευνάς τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή genial.ly.

Η συνεργασία των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας με τα παιδιά των άλλων σχολείων ήταν πολύ καλή και εποικοδομητική, ενώ παράλληλα τους δόθηκε η ευκαιρία σε όλη τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα.

 
                                                                                                                   
Την ανάρτηση επιμελήθηκε η κ. Μπουνόβα Σαλώμη
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση