Λέμε “ευχαριστώ”…

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος!!!

Παρόλη την ιδιαιτερότητα της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε με το κλείσιμο των δια ζώσης μαθημάτων, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ήταν μια πολύ καλή χρονιά με αξιόλογες εκπαιδευτικές δράσεις αλλά και πολύ καλές συνεργασίες. Γι’ αυτό λοιπόν   ο σύλλογος διδασκόντων του νηπιαγωγείου λίγο πριν σας αποχαιρετήσει για  καλοκαίρι, λέει ευχαριστώ…

  • To Τμήμα Κτιριακών Έργων της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας & Συντήρησης Τεχνικών Έργων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την για την άμεση ανταπόκριση τους στην ανάγκες του σχολείου μας. Και συγκεκριμένα για την κατασκευή 2 ξύλινων κουκλόσπιτων για τις αίθουσες διδασκαλίες, ράφια για την αποθήκη, και 3 χαρτοθήκες .

  • Στην Τσολάκη Μαρία, γονέα  μαθητή μας που με το ταλέντο της μεταμόρφωσε τους εξωτερικούς τοίχους  του κτιρίου σε πίνακες ζωγραφικής.

  • Σε όλους τους γονείς/ κηδεμονές των μαθητών/τριών μας για την εξαιρετική τους συνεργασία αλλά και για την υποστήριξη, βοήθεια  στις ανάγκες του σχολείου.
  • Στην Τζουρίδου Μαρία,  που με το ζεστό της χαμόγελο  φρόντιζε καθημερινά για την καθαριότητα και την υγιεινή των χώρων και όχι μόνο…
  • Στους μαθητές /τριες του σχολείου μας που ειδικά φέτος είναι  οι ήρωες της σχολικής χρονιάς εξαιτίας του εγκλεισμού που βίωσαν.

Πιστεύουμε ότι η  χρονιά που πέρασε μας έδωσε το “μάθημα” της και την ευκαιρία να αναστοχαστούμε  και να γίνουμε όλοι καλύτεροι.

Ελπίζουμε η χρονιά που θα έρθει να είναι καλύτερη, πιο δημιουργική και να μας οδηγήσει σε νέα ταξίδια..

Καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!!!

Ενημέρωση για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας και  τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα«Ψηφιακή Μέριμνα»:



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

«Εισαγωγή μαθητών/τριών και σχετικές ρυθμίσεις στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία (Π.Σ. & ΠΕΙ.Σ.) για το σχολικό έτος 2021-2022»

 



Λήψη αρχείου

 

Τροποποίηση της υπό στοιχεία 73160/Δ6/12.06.2020 ΚΥΑ «Ηλεκτρονικές αιτήσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία» (Β΄2260)



Λήψη αρχείου